Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A haboru itt kb arra volt jo,hogy bevezessek a rendeleti kormanyzast,es leuraljak az orszagot,aztan persze elfelejtsek kivezetni,mivel igy sokkal kenyelmesebb,es Viktor is gyakorlatilag kiralynak erezheti magat. Mas egyeb miatt semmi sem indokolja,es pontosan ez volt a celja.
Addig nyúzom az itthon lévő fúróm ameddig csak bírja, 750 Wattos amúgy, de ide a vasbetonhoz 1000-es kéne sztem. Mondjuk hozzáteszem, hogy 1 furat simán meglett, a másikat rövidebbre hagytam. Van valami nagyon kemény anyag abban, pedig már "professional" fúrószárral támadtam. 5 mm mélységkülönbség már nem számít. (Amúgy mikor kavicsot ér az tipikusan a kis fúrószár elő és körbefúr, de itt valami dinó tojás lehet :DD )
Ugyan:) akkor az gazdaságos. 2 éve volt egy kisebb felújítási munkám, délután úgy váltunk el a vizes sráccal, hogy reggel 7-8 körül visszajönnek, addigra én azt megoldom. 130mm átmérőben 60cm vastag beton és szikla. Kész lett.
Na ja.. Azt kő Van erre egy jó poén is: A Csuti meg a Csicska sétálnak az utcán, beszélgetnek... Mit adjunk ajándékba a népnek karácsonyra? Kérdi a Csicska a Csutit. Tanakodnak tanakodnak.. Egyszer mondja a Csuti menjünk kérdezzük meg tőlük. Találkoznak három emberrel odamennek hozzájuk.. Kérdi a Csuti a legfiatalabbat elmondaná nekünk mit szeretne karácsonyra kapni a kormánytól? Jaj főni hát én egy szép új autót szeretnék magamnak.. Á tesó meglesz! Nem győzi megköszönni.. Erre megszólal a Csicska megkérdi a következő embert egy középkorú srácot. Hát maga mit szeretne karácsonyra? Á főni én azt szeretném, hogy lépjünk be az Európai Ügyészségbe, hogy megkapjuk végre az EU pénzeket ami nekünk jár, hogy mindenkinek legyen normális fizetése nyugdíja és ne legyen ilyen nagy infláció. Á meglesz tesó meglesz! Nem győz hálát adni a srác.. Mire a Csuti megkérdi a harmadik idősödő szemmel láthatóan gondolkodó öreg rókát na és maga? Maga mit szeretne karácsonyra kapni? Én nem kérek sokat.. Mondja mormogva a bajsza alatt az öreg.. No ugyan ne szerénykedjen jönnek a választások, mondja a Csuti! Csak egy mérőszalagot szeretnék.. Mondja.. Egy mérőszalagot? Kérdi a Csicska erre megrökönyödve.. Hát minek az magának? Háát.. Feleli az öreg azért hogy meg tudjam mérni azt a nagy lóf@szt, amit ez a két bolond fog kapni maguktól!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)