Kb semmi nem mutat a megoldás irányába. Amig Trump le akar győzni egy 90 milliós vallási fanatikus országot, addig baj van. Szoros lezárva, olaj gáz mezők lassan leállnak, az újra indításuk hetek hónapok. Szerintem nagy a baj. Tippem 150 usd
az olaj short darabkákkal nálam sem jobb a helyzet. A 81-es kiütésű TS102-t sikerült jókor pluszban dobni. Most kezdhetek aggódni a 91-es TS96miatt. Gázból is épp kint. Hátha lesz még be. Annak a felmenetlében továbbra is bízok. Csak perpill pozi nélkül. Jó lenne még egy 2.92-3-as beszálló.
A műholdas adatok szerint minden rendben :D Viccet félretéve, a hajókövetőn látszik, hogy ott zavartalan a forgalom. Az esélye megvan, hogy a húszik csinálnak valamit, de erre a részre a háború előtt pont miattuk nagyobb figyelmet fordítottak. Nincs akkora mozgásterük.
Sajnos ezt benéztem ... a HenryHub gázban hatalmas a nyugalom, a WTI -ben meg mindig emelkedik a hiszti ... HH NG-t vettem ma WTI-t meg nem ... sajnos.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.