NG-t is már annyira lenyomták, hogy már csak azért várom most felfelé, mert napok óta pirosan virít... Legalább egy lélegzetvétel fog venni, de most inkább azt látom bele, hogy elfogyott a medvék ereje és nem igazán nyomják már lefelé..
Magam részéről fel várom, legalább egy 68-70-es felszúrást várok már pár hete, mert szvsz a 66,5-es még kevés volt és nem érte el még a csökkenő vonalat sem. ma legalább 63.5-ig várom mielőtt lefordítják megint.. hetesen már lefelé kunkorodik sajna..
A fő probléma az egésszel , hogy 19-én rollover (Erste) .Az Erste nagyon kapzsi lett. Hiába megy fel akár péntektől vagy hétfőtől a márciusi ár abból valószínűleg semmit se látsz mivel a tied már áprilisi lesz , viszont a rollover költséget megkapod ajándékba.
Ma rendeset csökkentettem, nem bírtam 3 alatt látni.. most meg hidegebb adatok jöttek, holnap lehet megbánom.. Ti hogy bírtátok ma? Vettetek 3 alatt? Volt bőven eladó! :)
Lehet, hogy kell nekik a 107-is, 2,753-ig innen egy éjszakai beejtéssel simán megvan sajna.. Ilyenem van.. Ezüstnél is a felső kettőt ütötték ki egyszerre.. lehet míg tudom visszacserélem 104-re..
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Long zárási jelzés után még új csúcsra futott az árfolyama, de már eltűnőben az erő, momentum csökken, így a long oldalt keresni nem tűnik jó ötletnek. Ellenállás a 62,5-ös szintnél húzódik, míg a trendvonal alapján az első támasz a 57,8 körül fekszik. Kedvező hozam/kockázatú long pozíciót az 56,25 körül zónában lehet majd keresni.Ellenállások: 62,5; 64,06; 65,63; 67,5. Támaszok: 56,25; 53,13; 50; 48,43; 46,9.
A TTF esés még érdekesebb a tározóadatok fényében.. NG-vel jól elbántak.. pár napig nyomhatják még rendesen erőből is.. Talán ha holnap kinyit usa, és meglepődnek milyen olcsón lehet venni felránthatják.. meglátjuk, a modellek majd irányba állítják, ahogy eddig is..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.