Én is megijjedtem s cselnél, adtam egy adagot, hiba volt, most indítják a cseles bear jelentésre. De kisebb certit vettem én is a végén, nem bírtam ki! Ezüstöt is vettem, azt reméltem megállítja 72 és V ben fel, de az gyengének látszik hozzá.. Wti t eldobtam mind.. vettem smci t.. Full piros minden figyelősöm.. pff ilyen gagyi napot..
-Földgáz.-Jelenleg a 3,125 egy támasz, egyelőre még mindig a rollover utáni esést kell konszolidálja. Még semleges, hamarosan jöhet jelzés. Ellenállások: 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-WTI - Olaj Hosszú idő után látni változást a görbén. A 62,5 fölé sikerült mennie, amit eddig sikerült megtartania. Ez jó jel a longnak, esélye nyílt a trendszerű emelkedésnek. A közeli célár a 68,75 környéke lehet, de a 75-öt is érdemes képbe hozni. A 62,5 alá nem szabad zárnia szignifikánsan.Ellenállások: 68,75; 75; 81,25. Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25.; 50; 43,75; 37,5.
Bizony egyetértek, ezért várom hogy most a short oldalon lesz kapituláció, úgy, hogy aki majd 5.5 nél meg 6.5 nél ráshortol, kapituláljon 8nál, 10nél meg felejtse el örökre a shortolást! :)
Arra jutottam a hétfői óriási zuhé óta, hogy jönnie kell egy óriási felhullámnak, egyenlíteni a zuttyot, és szerintem ott lesz meglepi a végén, hogy nem lesz vége.. illetve további up lesz még tavasszal... Wti is kezd éledni, hajrá!
Szép kis lépcsőfok, a hétfői után már nagyon hiányzott.. tartok minden longot, bővítgetek. 6nál lesz a következő megállóm.. ma megörültem az új certiknek, vettem is az olcsó tlből, kíváncsi vagyok ki tudja e még up előtt az erste.. lassan úgy gondolom, hogy rizikósabb lesz shortolni, mint longolni! Kezdem megszeretni ng-t, akkora ugribugri van benne naponta, mint másban egy év alatt... szuperhullámvasút!
Iránnál bármikor történhet valami, ami jól megrángatja olajat.. szerintem a helyzethez képest még nyugodt kis pötyögés van 2max4%napokkal.. de régen voltak itt aszem 2 számjegyű rángatózások is, ami késik, nem nyúlik! Gázt továbbra sem temetem, tartom, bővítem, "váratlan" hidegbetörést várok, sztem a gfs/ecmwf is a zsebükben, olyan adatokat hoznak ami kell...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.