Nem szerepelnek diktátumok a kormány által titkosan kezelt levélben, amit az IMF-EU páros írt július végén, a hiteltárgyalások első fordulójának lezárása után, és amire hivatkozva Orbán Viktor csütörtökön bejelentette: így nem akarunk IMF-hitelt. Az...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=172439
Hadd emlékeztessek mindenkit egy korábbi ismert ügyre ami még Simicska "hosszú bájtok éjszakája"ként elhíresült APEH-elnöki ténykedését követően történt.
"1998. augusztus 25-én a Fidesz választmányi ülésén a miniszterelnök az előző kormány idején végzett törvénysértő, titkos, közpénzből finanszírozott adatgyűjtésről beszélt. Kiderült, hogy az a dokumentum, amiből a célszemélyek neveit felolvasta, nem volt több, mint nyilvános cégadatok meghatározott, tematikus rend szerinti összeállítása. Kövér László miniszter tavaly szeptemberi nyilatkozata szerint a kormányfő által idézett forrás részét képezi annak, amit a bejelentést követő héten ismeretlenek a sajtóhoz eljuttattak, és ami néhány, 1994 és 1998 között kormányon lévő politikusnak és családtagjainak a nevét is tartalmazta (köztük Boldvai Lászlóét, az MSZP volt pénztárnokáét). A miniszterelnök áprilisi, zárt ajtók mögötti bizottsági meghallgatásán ellenzéki képviselők ama kérdésére, miszerint az általa bizonyítékként becsatolt iratcsomag között van-e az, amiből felolvasott (akkor még csak egyedül ő ismerte, mi van a dossziéban), Orbán állítólag azt felelte: azért nem hozta magával, mert államilag fenntartott nyilvántartásokon alapult. Az ülésről kijövet Orbán kijelentette: az ügy megismeréséhez szükséges összes dokumentumot lerakta a bizottság asztalára."
Mondhatnánk, hogy már akkor egyértelmű volt, miszerint ez az ember minden skrupulustól mentesen képes hazuni.
Így van. Megmondom őszintén, hogy a magyar baromkodástól függetlenül ezt vártam a mai naptól Draghi miatt.
OTP-t mintaszerűen, szinte függőlegesen húzták felfele, törvényszerű volt a zuhanás, mintaszerűen fordult 3850-en.
Sajnos korán zártam, meg 16:00-kor el kellett mennem, ezért a 3630-as felfelé kört nem tudtam lejátszani.
De sebaj, a papper a kezemben maradt, jó lesz az holnap is Ð
Na ja, sőt, aki nem lóg rendszeresen a neten, annak a torkán le is nyomják.
Mari néniben, aki meghallgatja az M1-en a híradót, és hallgatja a Kossuthot, csak annyi marad meg, hogy ez a rohadt ájemef már megint sarcolni akart, még szerencse, hogy ez a karakán Viktor gyerek megvédte az ő nyugdíját.
:)))))))))))))))))))))
Jó hasonlat:))))))))))))))))
Jobban nem érdekli őket a dolog, ez tény, csak jelen esetben azért az ő hírnevüket is rongálják, nem kicsit.
S csak annyit kéne tenniük, mint az amcsi nagykövetség tett, mikor Lézerjani hazudott egy ordasat 1-2 hete (mármint h Bajnait meg Gyurcsányt csak amcsi nyomás miatt hagyta békén az igazságszolgáltatás.) Amcsik kiálltak, megmondták, h Lézerjankó hazudott, ügy lezárva. Ugyanezt kéne az IMF-nek is, ezt már a közmédiából ömlő kormánypropaganda se tudná "fidesz-kompatibilisre" lefordítani.
Véletlenül volt szerencsétlenségem az esti Duna tv-s (asszem az volt, ezek az új köztv-s jelek megkülönböztethetetlenek) híradóban megnézni a téma fideszverzióját. Kitalálhatod, milyen volt benne a tálalás.
A sorból kimaradt...
A nagy tőzsdei tespedés után fura folrgalom látható az OTP kereskedésében.
Kb. 14 órakor nagy tételekben short eladás szinte a napi maximumon, majd a beszéd után lezárva, és fordítás longba.
Már megint tőzsdéztek a fiúk.
Ez az alap probléma: az IMF-nek nincs olyan terméke, hogy védőháló. Csak hitelt, illetve hitelkeretet tud adni. Elvégre egy bank.
Ami Orbánnak kellene, azt úgy hívják, hogy biztosítás. De, országcsőd elleni biztosítást - tudomásom - szerint egy biztosító sem köt. Viszont, fogadni lehet rá a bukiknál, illetve lehet játszani rá (vagy ellene) spekiként.
szia Vadász barátom:) Meg vagyok csak, sajna van egy súlyos betegség a családban, ami nagyon szar.
Tőzsde: molom van 17550 átlaggal illetve telom 445 átéaggal várok...megvannak a céláraim:) de így...de ugye ne feledjük h a januári rally is a semmiből jött a semmiért szóval...még bármi lehet, de az imf is miért nem mondja hogy ők ilyet nem mondtak, miért hagyja h itt manipuláljon ez az orbitális hazudozó barom...így tulajdonképp nem is tőzsdézek...van realem, de meg se nézem...bet.hu-n megnézem a nyitót meg a zárót...ennyi...ha gondolod írj emalt h veled mi van, baráti üdv: B
jaja, pont ezt akartam mondani, hogy ők az IMF álcával akarják letömködni ezeket az intézkedéseket a torkunkon... hogy akadna az ő torkukon... mocskok, az új munka törvénykönyve is gyalázat.
Kiszivárgott a valódi IMF-levél
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=172439