Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Valahol azt érzem,hogy nem kellet volna lezárnom semmit..Jobban kellett volna bíznom magamban.. Azóta is esik minden.. Főleg a nemesfémek.. Ahogy a nagykönyvben le van írva..Én meg itt Daxozok,aztán fogalmam sincs róla,hogy miért nem esik..Amibe meg biztos voltam,azt meg korán kidobom..meg alig mertem belőle venni..
Senki nem hitt nekem.. Ott lesz az a fejváll aranyban-ezüstben..És az indexeknek is menni kéne utánuk.. Nem is értem a Dax mit keresett 25600-nál.. Mindenesetre kitartottam a saját döntésem mellett,és nem remegett meg a kezem.. Csak az arányok nem jók.. Kevés arany ezüst short,és sok Dax,nasi.. Viszont nem sokkal ez előtt kiszálltam mindenből.. Zavart,hogy a Dax ilyen nehezen fordult.. Valami elkerülte a figyelmemet.. Nyerők eltéve,jóéccakát!
Összegzés: Kamatemelés megvolt.. Dollár erősödik,arany-ezüst esik..Ami nem illik a képbe,Nasi és Dax erősödése..Talán az olaj esése miatt történik.. Semmi sincs beárazva.. A nagy kijózanodás,és a zutty még csak ezután következik. A befektetők eddig kivártak. Jó longolást...
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart azé egy laza sc-t elengedtek a fiúk. 17:47 ...... valaki nagytételben realizálta az olajat, és önti az indexekbe.... pont kamatemelés+ összeomlás előtt?????????? Robotkaaaaaaaaaaaaaaa
csdobos? hétfő piros kedd piros szerda bár én azt szoktam írni,h heti min, de végülis délelőtt esett, de fordul! vagyis longos nap a vége. majd dönt a FED,h a csütörtök péntek piros vagy nem.
az olaj picit beszakadt, realizálnak, bármi áron emelik az indexeket, csak észre kell venni. de miért pont az olajat verik rommá? ha gáz van? gondolom ott kevesebb lóvé van, inkább azt hagyják bukni, majd longolják később. MA longot kell mutatni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?