Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szerintem 5 percesen nézve NQ talán megfordult,japok elérték az utolsó emelkedő szakasz támasz szintjét,persze egy dupla alj kellene hozzá,most éppen lefele próbál repülni,DAX fene tudja a japok miatt nem merném shortolni innen de simán be is szakadhat mert nagyon mélyre ment,de ha a japok pattannak akkor DAX sem fog beesni ha viszont kiviszik a támaszt akkor beszakadhat DAX is,valszeg kivárnék,hogy tisztuljon a kép,NQ ra jön adat este igy azt figyelgetném hátha lesz benne dupla alj 5 percesen nézve
Szerintem meg semmit sem kell csinálni most a shortokkal,csak tartani.. Ezeket a napon belüli rángatózásokat úgyse lehet lekövetni..Nem hiszem,hogy valamelyik is tartósan visszapattanna még innen.. További lecsorgásra,esegetésre van nagyobb esély.. Ezért mondtam,hogy aki 30.300-ról shortolta a nasit, 26.600-ról a Daxot,az nyugodtan hátradőlhet.. Aki meg daytrédben gondolkodik,és várja a felpattokat,hogy magasabbról adhasson bele,az lehet,hogy kimarad..Aki meg belevesz,az meg imádkozzon,ha felgyorsul esetleg az esés..
Kivi vagyok mit hoz a mai nap. Remélem további lecsorgást. Amúgy meg 19-e és el kell dönteni a short certim sorsát. Eléggé kiszolgáltatott helyzet- sokszor hátráltat. Nektek milyen kereskedési rendszerek jöttek be?
persze támasz,szokás szerint,elbasztam :))Hajnalban az utolsó órás emelkedő szakasz eldobásával kezdődött a short óráson nézve igy óráson is kellene fordulnia 29933 körül van a nyakvonal letörése
Dax undorító... Azért választottam,mert még igazán nem indult el lefelé.. Gondoltam záeás után beadják.. Japán -3,8% Arany, ezüst mind lefordultak,Nasiról nem is bestélve,Dax meg -0,7-ről is képes visszafordulni.. A Német csodatőzsde...😡
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 1. pozi 29550. 18:00 körül valamikor, limites volt. 2. pozi: 29560. 18:22 körül valamikor, szintén limites. a 3. 29580 lenne, de elszaladt, evvan.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?