Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A 10:05-ös nevetséges m5 kalapács, utána meg berosált.... Milyen fundamentális változás van, ami indokolja ezt a giga ATH-t a DAX_ban? semmilyen. A shortosok térdelése.
szerintem meg jókor nyitottad. én nyitottam szar pillanatban az NQ-t. DAX GAP UP van, még tolják, de vissza fogja nézni legalább a nyitót. Az már 100 pont esés neked, vagyis profit.
Ha 28600 alá visszazár, úgy,h nem tölti be a GAP-et, talán akkor mondhatnám,h na fordult, és öntés jön. De amúgy 4h-n ilyen kalapács után ekkora zöld jön... addig nem várnék öntést, mire?.. megy a szekér, senki nem önti, tehát long...csapatni ütni verni, amíg csak lehet északra. bármi áron.
én nem hiszek ebben, amit írsz. akármikor ránéztem ma az NQ-ra, egyre fentebb van Pániknak nyoma sincs. Órás divergenciát nézel, amikor először 29700-ig felment majd vissza 28600-ig. (május 19) utána! Június 3-ig csapatta a napos divergenciát 2 hétig???.... Majd utána jött a -2000 kampó. De a lényeg azon van,h mikor jön? Ha csak 300000-nél, késő bánat. LEntebb írtam: A Nasdaq-nak van egy rése 28726-28934 18:15:óta a jónép "úgyis megálls" alapon visszatartotta, plafonon tartották, de 19 óra körül csak kitört 28726 fölé, tehát megy tovább a long. 4h EMA200 ~28900 körül, simán benne van a réstöltéssel. Mondhatni már már nevetséges, 27060 Z után 3 nap tellik el és 29000 . Azt a 27060 zárót mennyire leszarták. Robotka csak kinyitott 0:00-kor "dupla aljból rögtön szökkent 27300-ig, és azóta csapatja üti veri. Vidámság, long, BÉKE, stb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?