Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
XAU USD - Arany: Csak a kedvedért https://kephost.net/p/Z_pfEoIaLsVuNaEtPuZXNA.png Én az OTP-nél sűrűn rajzolgattam az RSI-t, érdemes figyelni. 1. Kijöhetett a divergenciából. 2. RSI Inverz fej váll (kék karika) 3. Visszateszt Lila-piros scenariok 4100/4020. Ideálisan közelről nézve (kék karika) 4020-ig várnám, viszont ott van a fentebbi korábbi narancs alj 4100-nál Ha nagyon longos, akkor 4100-ról már fordul. Ha lendületet akarnak venni 4000/4020-at megvárnám, nem kapkodnék, még az sincs kizárva,h leöntik a piros csökkenő aljak meghosszabbításáról fog pattanni akkor, RSI 30-ig lemegy, és úgy patt.
Arany: 4157-en zártam a 4147-es longokat,mar csak 2-őt tartok.a 4162-eseket..Ezeket hagyom kifutni.. A tőzsdeindexeknek lehet hogy korrigálniuk kéne már,de nagyon nem érzem ezt még..
Én most teljesen rákattantam az aranyra.. 3970-ről egy lendülettel felment 4200-ig,most onnan korrugált,de a h4-es emelkedő sávból nem esett ki,úgyhogy 4147-en ráerősítettem a longra,ha mar annyira longosnak tartják az elemzők,most hittem nekik.. A Daxot,Nasit egyelőre hanyagolom...
NQ hurkot próbál csinálni long irányba ha nem fogja 30000 akkor 30600 lehet a cél,ha fölé megy még USA nyitó elött akkor erre számítok ha viszont 30000 alatt lesz kb ott nyitó környékén akkor vissza jöhet a csütörtöki zárás környékére vagy az alá
Hajnalban 4190-nér zártam az arany longot.. Most látom,hogy jó döntés volt..Utána felszúrt még 4200-ig,mostanra meg visszacsorgott 4160- ra.. 4162-nél visszaszáltam..
MA de holnap se Örök long. Daxba áramlik a pénz. USA gyenge..reccs gyanús. Tehát mire kellett felhúzni az nq-t 29090-29700+íg? Birkák. Mert vip kiszállo znak...nevetsegest
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?