Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kíváncsi leszek 23 óra előtt megnyitod e vagy majd éjfélkor a shortot. +830 után. Felénél lezártad. Utólag könnyű belátni a hibáinkat. Ha nyertem volna 830at zarnam és Short stop a nyerő felével 400al 30200nal. 1 fecske nem csinál nyarat.
Tulajdonképpen nekem mindegy, de emlékeim szerint ilyen extra napom még nem volt. Hol láttad, hogy lesz ez a jelentés? Ugye én ezekre nemigazán figyelek, szinte csak a grafikonokból "dolgozom".
Az túl egyszerű lenne :) Egyébként a Micron gyorsjelentése hozta a ralit és eleve borítékolható volt a brutál jó adat.Mondjuk ezért nem igazán értettem,hogy NQ miért esik,igy utólag a short zárások kellettek a ralihoz,azért nyomták le.
Miért esett be záró előtt? Mert valami hír jött. Shortjaikcvoltak. Írtam, olvasd el lentebb. Faszan kidobaltak 29000 körül. Majd zártak még visszafelé. Azóta 29700. 29000rol. +3%, szinte. Reális? Nem. Dniel látod 15 perc alatt+70%on lehettem volna Te láttad előre?
Rájöttem már hogy mi a baj veled..Nem az hogy shortolsz.. Hanem az,hogy ha elindul egy irányba,akkor te mindig az ellenkező irányra fogadsz,hogy hatha fordul.. Most hogy megrántották felfelé,még azt sem tudjuk miért,te egyből rányitod a shortot..Nem értem én ezt..
Akkor ez a h4,csak egy alászúrás volt.. Láttunk már ilyet.. Aki elhitte és ott nyitott shortot,azt jól megszívatták.. Előtte viszont egész nap a short volt a nyerő.. De mi Neszteevel a longon is kerestünk..Mondjuk én pont a legrosszabbkor csatlakoztam be,amikor mar esett tovább. Tamasnak egyszer elmesélem majd,hogy kell ilyenkor is nyerőbe kijönmi a rossz poziból.. De mostmár elköszönök. Jóccakát mindenkinek..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?