Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
22.02 Nasi l9ng zarva 29.650-nél. Közbe nyitogattam többször,amikor 300 alá ment,de azokat rögtön zartam is 50 pontos pluszokban.. Mar csak az első volt nyitva,ami még mindig vesztő volt..Azzal meg akartam várni amíg kizöldül,ha kell átvittem volna holnapra..De nem kellett..Minden jó ha jó a vége..😉
@napi kolléga. további dax beszakadást vártál, meg se érintette a 24600-at újra, 24660 most. úgy,h NQ leszambázott 400-at. DAx már körbef...ta magát délelőtt-délután, már USA kevésbé hatott rá.
Dupla tetőről érkezik inverz 4h kalapács után tolják a long paripát a birkák.. Hát toljátok. Jön a likviditás őrangyala (Rocco) aztán s....betorpedózza az apácákat.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?