Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aki a kicsit nem becsüli, az lemarad egy újabb 1000-es beszakadásról. Az erő legyen veled. Lásd, amit látni kell. 4h-1d: gigantikus emelkedés NQ igazi támasza 24400/24600, ezt LEGALÁBB illene megnéznie.
Ha marad a jó hír, fordulat, tankönyvi szigetforduló, akkor a 23480 alatti részt lesatírozhatod. 23480 pedig előző ATH. nem hiába csapkodta ezt sokáig.
Még az jutott eszembe, hogy egyszer...régen, talán Joe írta, hogy 100 pötty vagy annál nagyobb reggeli rés nyitás esetén nem érdemes a réstöltésre számítani aznap.
Az elsőket már lezártam 80 pont nyerővel.24.220-nál. Most másodjára próbálom,de most kicsit feljebbről 24.335-ről..Napos bolitetőt nyomja felfelé,nem hiszem hogy sokáig lesz ott fent..Lehet 1 napot kibir,aztán lefordulás de lehet már a ma délutánt se birja..
" Egy titokzatos kereskedő 52 millió dolláros határidős olaj-eladási pozíciót vett föl közvetlenül a tűzszüneti bejelentés előtt. 174 millió dollárt kaszált 3 óra alatt Csak nem megint te voltál, Barron Trump?!"
jó pénz lett volna de ez most kaszinó. pörög a golyó. A zsidókat nem lehet kiszámítani usa ellenében is ügyeskednek. A civilizáció elpusztításáról beszél trumpi utána a nagy befolyású Pakisztán mondja adjon usa újabb két hetet és már ugranak is a tőzsdék. Tegnap nem longoltam daxot nem volt eléggé lent.. 22250-500 körül longoltam volna.. ráadásul jött az usa legény kétértelmű atombombagyanús nyilatkozata és reggelre kisüt a nap.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?