Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX 23420 alatt sérül a hónapos gyertya, csak szólok. Hónapos közép 22600, ott történt a Trump féle kitörési pont (18800-ról visszaemelkedve), ez a TRump április teteje. Na ott már longolnék:D
Beleültél a tutiba, úgy tűnt. Nézd vissza mit jósoltam 24180-nál. (én is megpróbáltam, de 30-as stoppal) Azt,h 24040-23920 "borítékolva", ha 24180 borul. Nézd meg a reakciókat: Mínuszhegyek.most meg 23720 is volt, nálad kb ugyanennyi. https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ megállás nélkül +os a napos sentiment, tehát atom longbna. aki shortol, már realizált 25300-ról. tipp. vagyis úgy esik,h "kár is visszapattanni", mert nincs shortos, vagy túl messze vannak. longos van, le kell őket nyalni a színpadról, és amíg így van, addig esik.
Na látod.. Amikor tegnap erőltettétek a longot,hogy így 200 pont meg úgy,ez most -1000 pont.. Az pedig ugye a tőke duplázását jelenti cfd-ben.. Mondjuk nekem a pénteki Daxon meglett#csak a másik felét rontottam el a nasiba átszállással..Meg persze a mai long hülyeséggel..
NQ 24435-ről felment 25050-ig, most meg 24400? Ez a lényeg, itt a lényeg. DAXot rommá verték, mert rosszul álltak a csillagok. 25350-es shortom volt, felment 400-ig, ott volt a fordulat. Jött a szar inflációs adat: 25160, mi volt a reakció? 25320-ra vissza. Hidd el, hogy rommá vették magukat shorttal, most már lehet önteni. DAX 23736 -3,56% Eddig vették, most miért nem veszik? Sok a szponzor, akik hittek a csodában.
Joe vagy Dexter írta A tőke védelme a legfontosabb. Most sokat lehetne nyerni, de bukni is. Ha már nem vagyok shortban, akkor nem keresem a longot, mert az kockázatosabb jelenleg. NQ 24400 (jön a 24130) azt bevasalják rajta. 24219-as longom:D amikor 23800........ pislognék/sírnék. Látod csdobos, megvédett a nyerőtől, de a bukótól is.
Én tegnap elmondtam,hogy ilyenkor nem szabad longolni..Aztán meg én us beleesek a hibáva.. Nem tudok mit mondani neked sem.Nem szabad longolni,szabadesés van.. Több ezer pont is lehet,mire megfordul.. Most ez még ugyan hihetetlennek tűnik.. Én is csak a napon belüli fordulásra gondoltam -3%-nál,de az sem akar összejönni..
Látod tegnapi long bejött volna. Ma meg azt írom,h nem longolnék, egy próbám volt, , -40 pont dax, annyira nem gáz 24218-24179 A tegnapi NQ-t lezártam 0-ban, esett tovább 200-at.
max 1 hónapot adtam az iráni hadseregnek,mondjuk ha elkezdik a szomszédos országok olaj infrastruktúráját szétlőni az azért betehet a piacoknak. Kérdés van -e erre képességük és megkockáztatnak-e egy egyesitett arab hadsereg szárazföldi támadását ezzel.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?