Azért tisztázzunk már valamit..A tőzsde kockázatos dolog. Sokszor nem birjuk pszichésen..Főleg,ha az ellenkező irány valósul meg,mint amit várunk..
Ez itt egy vitafórum,sok minden elhangzik..
Befolyásoljuk egymást..
De ha rosszul döntünk,akkor sem kell mást hibáztatnunk,mert ez nem fair. Én arról nem tehetek,hogy nincs türelmed,vagy tőkéd,egy többnapos elképzelést végigcsinálni. Mivel már többször volt itt szó róla,hogy a Nasdaq hogy viselkedik,képes 400 pontot ugrálni le-fel,látszólag értelmetlenül..Most is a Dax viselkedik nyugodtabban,és tartja az irányt. Amint látható,az történik,amit leírtam. Kiütötték akit tudtak,aztán éjjel meg beejtik.
Az irány akkor is lefelé van.
De hogy ki mire,és mikor fogad,az mindenkinek a magánügye..
Ez itt egy vitafórum,sok minden elhangzik..
Befolyásoljuk egymást..
De ha rosszul döntünk,akkor sem kell mást hibáztatnunk,mert ez nem fair. Én arról nem tehetek,hogy nincs türelmed,vagy tőkéd,egy többnapos elképzelést végigcsinálni. Mivel már többször volt itt szó róla,hogy a Nasdaq hogy viselkedik,képes 400 pontot ugrálni le-fel,látszólag értelmetlenül..Most is a Dax viselkedik nyugodtabban,és tartja az irányt. Amint látható,az történik,amit leírtam. Kiütötték akit tudtak,aztán éjjel meg beejtik.
Az irány akkor is lefelé van.
De hogy ki mire,és mikor fogad,az mindenkinek a magánügye..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?