Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na igen ez egyenlőre nagyon nem az én napom ,10-15 perces stochasticnál láttam,hogy fölefele épitkezik,igy 1-2 órás stochasticnak nincsen jelentősége amig azok nem érnek a csúcsra lassan oda érnek de pénteken ritkán vált irányt,a munkám miatt sajnos nem igazán van időm ebben a hónapban aktívan kereskedni talán a következő jobb lessz,kiváncsi vagyok hogyan zárom ezt a hetet megmarad-e a duplázás vagy elbukom.Mondjuk már most alatta vagyok.
gondoltam leírom, mivel basztam fel magam. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 24440 és 24480ről is volt longom, majd jött a 22 óra utáni portfolio szerint "amazon féle öntés". tipikus "láthatatlan" öntés a gyertyán, visszajött 24450 fölé: long jel, visszajött a dupla alj fölé. tehát csdobosnak igaza volt, long, akármit is mutat a chart, long a világba, mert jön a korrekció. közel 50% visszapatt fél nap alatt se. óriásit hibáztam. "Big short", a legrosszabbkor, lezártam.
elvileg NQ visszatesztelte az utolsó beszakadást, igy bekellene szakadnia újra, 1-2 órás stochastic támogatná is,de péntek mindig necces,lehet,hogy kivárnak a beejtéssel hétfőig
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?