Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
De a duplázás azért megmaradt a számlámon :) Igaz háromszorozni nem tudtam,pedig benne voltam jó pozikban de sokszor ugráltam ki be,csökkenteni kellene a kereskedési számaimat és leginkább csak a piac nyitó körüli pozíciókat lekereskedni azok azért elég jó arányban ,bejöttek mégha nem is vittem őket végig.A következő hónapban úgyis csak kevesebbet tudok majd kereskedni,így ez könnyen megoldható lesz :)
Enegm is rommá vertek. Főleg a rohadt japók. Csak minuszos lett a hét. Trump szerdai benyögése után hagyni kellett volna a fenébe. Akkor vaskos pluszba voltam a longokkal.
Nekem pedig meg kell tanulnom zárni az 50-60 pöttyöket. Ma 70-40-50 pöttyöket összeszedhettem volna, ami 200. Erre tolok egy -80-at. Legalább őszinte vagyok.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?