Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nikkei 225 50000>52500. Mintha azt mondta volna a fáma ,hogy boj kamatemelés "olaj a tűzre", lett belőle +5%. kb. beterelésnek minősítem az ilyen "esni fog" jelzéseket.
" A befektetők ezen a héten a Legfelsőbb Bíróság péntekre várható véleményére várnak a Trump által kivetett vámok jogszerűségéről. Az ítélet potenciális piaci volatilitáshoz vezethet. " És lesz valami NFP is, vagy mi a szösz.
nas megszokottan hozta a "formáját" konszolidációs háromszögből csinált egy fals kitörést....:) joe001 szerda, 08:29Előzmény: #295386 joe001#295459 "A régi rajz még jó a háromszög határán van nálam a nas100 az első rést betöltötte. Szvsz 650(680) felett lehet majd kitörésről beszéni szvsz ( persze ha nem lesz fals) amcsi nyitó után. A következő rés 835-887nél pókhálósodig , de csak veteránoknak javallott index csapkodó soxor az algók tréfálkoznak így simán csinálhatnak egy kanyart lefele akár. Extrém fejnehéz már ha 2-3 rv megborul 1-3000 ezreskét ledobhat és pár fixfax vörös zászlód dobálgat a jósdában. Szóval a kockázatkezelés.....bla bla bla.." dax: a szintek adottak ( lefele is) kissé elfáradt ( túlvett) az új csúcson nagy bullish momentumot tükröz , de történelmi csúcsok közelében mindig fokozódik kockázat: bármilyen makro adatra vagy geopolitikai foschcsire agresszív korrekció érkezhet ( magyarul bíg taknyolás)...ami jelenleg pozitivum a további emelkedésben reménykedőknek , hogy a kicsik extrém mennyiségben shortolják megint , ami persze ha nagyobb b+ lesz karcsú lehet https://www.youtube.com/watch?v=YHfX9NIaExo
Nem azt mondtam hogy most kell longot nyitni.. Hanem mondjuk a december elején 1500 ponttal lejjebb megnyitpttat tartani érdemes lett volna..Én ott mondtam már a longot,nem most találom ki..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?