Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX CFD ,mozog BÉT részvény nem. pl. az OTP- nem mozog 17:00 után 9:00-ig, ha GAP-el lefele nyit, zárhat 0-ban. viszont DAX CFD mozog, szerintem azt ki tudják ütni, le tudják állítani.
Én múltkor megkérdeztem ezt telefonon, de nem tudtak egyértelmű választ adni. Hogy ha az erste kereskedési idején kivűl (9-17) a kiütési ár alá kerül az árfolyam és a kezdésre meg visszamegy, akkor mi van? Kapcsolgattak össze-vissza, de úgy vettem ki, hogy a kérdést se igazán értik.
két tegnapi csemege (bár délután sokaknak feltűnhetett)...: "Először Michael Burry ...Aztán a SoftBank szabadult meg az összes $NVDA részvényétől.Na és most Peter Thiel is eladta a teljes $NVDA részesedését. Mi történik itt !!? ( követte őket a nyáj?)😎" " Az amerikai fogyasztói hangulat krízis szinten van: A fogyasztói hangulat a történelem második legalacsonyabb szintjén mozog."
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?