Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dehogy kérted....miután nyitottál ment lefelé, alig tartott a 23600, be ne meséljed már, hogy nem dobtad addig 2 órán át....nagy mesemondó vagy te hallod-e....
Félreértésben vagy.. Ritkán merek longolni.. Hátha esést várok,és nem akar jönmi,akkor persze hogy nem longolok. De most bekövetkezett,és megvártam az amcsi nyitást, és nem az aljára vadásztam,hanem kivártam,hogy valóban elindul-e felfelé.. Persze ilyenkor lemarad az ember 50-100 pontról.. De ha fordul,akkor longolni kell. Nem pedig zuhanás közben..
Ismét én vagyok a leglúzerebb. Ebből a nagy mozgásból : -2 USD:DDDDDD -761 Ft.... ez a mai stat. De egyet megtanultam tőled, tőletek, az árfolyam hullámzik.Ha a nagyon ki akarnak szállni, néha meghúzzák, felrántják. Mondanom sem kell 24884 longom volt, 523-ig ért le....500-nál volt a "STOPOM", ha a te általad használt 300-at használom, roló, de így túlélte. és zártam 850-nél (-34-ben)... majd ~ 80-at nyertem hirtelen pici shortokkal. Azért -761 Ft még így is, mert napközben "long próbáztam".:D
szokásod, hogy lezárod. majd ráesik 1-1,5%-ot, és nem nyitod újra, "mert túl sokat esett". de ha megnyitottad, gratulálok. túl sokat esett-relatív. Ahogy szoktam mondani, ha záródik a stopom, legalább téged szponzorállak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?