Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kimerülőben van már ez az egész emelkedés..csúcsrajáratás,vagy nevezzük bárminek.. A 195-ös Nvidiába már az űrkorszakot is beárazták.. Csúnya esések lesznek ebből..
jó adat a kamatcsökkentést hátráltatja, negatív tényező. szar adat (lásd rossz ADP)-re repültek, mert előbbi kamatcsökkentést feltételez. tehát inverz. majd ha lementek a kamatcsökkentések és ugyanez jön, majd akkor lesz belőle izmos borulás.
"nyitó rés" a többiek szokták írni, csak napok között lehet rés. tegnap járt itt, ahol nyitott ma, tehát nincs rés. az,h a tegnapi záró mélyebben van, mint a mai nyitó, az még attól nem rés, csak ugri-bugri. de azért milyen érdekes,h a tegnapi nap végi menetelést ma folytatták, egy +100-al...
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart ugye én írtam, hogy 24880-nál kisázlltam ashortból, mert semmi értelmét nem láttam. 25180-at írunk. (-300 pontban lennék) dax pozim 180-ra. Megérte átszállni? látszólag igen, mert DAX mintha már nem menne USA-val.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?