Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Üdv mindenkinek! Ma is nyitottam két shortot. De csak kettőt. Pénteken letettem a lantot, de közben azért olvastam, hogy hamar zártam a shorot. Elemzés ide vagy oda, sajnos a döntésünk helyessége mindig utólag igazolódik. Jártam már úgy, hogy kicsi zöld volt, nem zártam és megszívtam, mert bepirosodott. Most úgy döntöttem, hogy megelégszem a kis zölddel. Utólag szuperzöld lett volna. De én igy is örültem, mert plusszal kezdtem a hétvégét. ilyen ez a játék. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokszor már a játék kedvéért teszek fel pénzeket. :) Volt már minden nekem, nagy lé, nagy bukás, kis lé, kis bukás. De olyan jó játszani. :)
január óta párszor írták a guruk (apa kezdődik ...DDD)), hogy jön a bíg short .....DD)) ................................................................. "és ha nem ?" ........................................................... a többire ott a kockázatkezelés....jelenleg (azaz most , ami bármikor változhat) inkább egy újabb ATH-k felé ballag a dax meg a nas100 ....a nasinak persze még átkellene 1-2 combosabb ellenálláson baktatnia ...bizonyos szintek törésénél célszerű shorban gondolkodni (ami instrumentum és idősík függő) https://www.youtube.com/watch?v=H9tGmEpUFIM
Zártam a pénteki shortokat az előbb.. Tartok a szokásos déli felhúzástól,főleg nasdaqnál.. Aztán estefelé meglátjuk,hogy beejtik-e megint.. Longot nagyon nehezemre esik nyitni,úgyhogy most inkább mozi..
Jó napot! Private Banking friss:-DAX, napi: A trend még mindig él, a rések nyitva
maradtak, így amíg a vékony zöld trendvonal nem
törik, addig korrekció nem fog tudni elindulni.
A 17 500 alá zárás lehetne problémás, amivel a
trendvonal is törne.
Hosszabb távon pedig az alul emelkedő ideális
vastag zöld trendvonal lehet elérhető, ha megindul
a korrekció.
Ellenállások: 18 125; 18 750.
Támaszok: 15 625; 15 000; 14 375.
hagyni kell még szvsz ...persze pár pöttyre belel lehet vakarni , de necces még merre az arra .....úgy 18130 felett jöhetne egy dupla csúcs ....lefele meg necces még , mert bárhonnan bármikor megtéphetik a fomozók a jó hangulat miatt ..... a holnapi infla adatokra felturbózva megindulhat valamerre ..... daxi ..egy meredek órás esőcsatiban kullog lefele ...jelenleg a h1 200 EMAval erőlködik , ha ( ???) letöri (x akta) a lentebbi 640 alattról jöhetne egy napos boliközép ...de az a gáz a daxival , hogy mostanság roppant mód lelassult így kissé necceseb kereskedni vele ...szvsz
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?