Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kösz az elismerést, de ne állíts be úgy, mintha tévedhetetlen lennék :)) én is tévedek, de szerencsére pillanatok alatt felismerem a tévedésem, így vagy nem is nyitok, vagy csak pár száz forintom bánja
Törölt felhasználó2016. 02. 12. 16:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Bocs, hogy beleszólok, de azt hiszem ideje, hoyg megnézd:link
Emlékszem :) Mi voltunk a hibásak, mert nem úgy mozgott a dax, mint ahogy ő gondolta. Akit lehetett elküldött melegebb éghajlatra :)
Mondtam én, hogy oda kell figyelni, pontosabban öcsire kell figyelni, ő megmondja a tutit, ha kétségeink vannak, vagy inkább biztosak vagyunk nagyon.
Én nem mondom , hogy merre (csak bízom a shortban, daxom meg olajam van) csak azt hogy várjuk meg Kínát. Vagy nagyot bukok vagy nagyot kaszálok :)
Más Ki volt aki decemberben állandoan shortot mondott, azután elszállt az agy és kirakták ?? Cashmann annyira megszállott longos, amilyen Ő volt(csak shortban :).
Bár nekem is van most long pozim DAX, UDSJPY, azért hátra még nem dőlök. A "semmi nem tudja leverni" sajnos naiv elképzelés, sokszor jártam már pórul ilyen szituban. Szóval azért tartsd szárazon a puskaport!:-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?