Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
h4 is. Jó tipp köszi
Lassan cci is jelez, macd már vételt mutatott,
be is szállnék, de most ár megvárom Kínát. Ha elindul felfelé akkor a jövő héten hétfőn kedden még talán nem késő beszállni
na ebben az esetben köszönd meg a kölcsönt neki és vigasztald azzal,hogy vegyen úgy téged,mint egy szarhelyen nyitott pozit,mintha 14400-tól longolná a daxot.
ha sikerült hirtelen 5x-nöd és elbuktad akkor szinte csak hibát vétettél eddig:
1) túl nagy kockázatot vállaltál
2) túl nagy pozid volt a tőkédhez képest.
3) elbíztad magad
4) nem vigyáztál a realizált nyerőre
5) nem vigyáztál a kezdő tőkédre
6) és végül nem vigyáztál a kölcsönre sem
Ebből a helyzetből nagyon nehéz lesz lelkileg és agyilag is kijönnöd.
Azt mondják ??? Én meg azt mondom, hogy 25 lesz jövő héten. Na kinek lesz igaza ?
Jó játék !!!!
Egyébként a ta alapon a letört 29.5-nél letört váll-fej alapján várom 24.5 25 ig.
Tegnap este már 26 volt, majdnem elértem a realizációt , csak az energiaügyi miniszter rosszkor szólt be. Majd én is beszólok neki.
Még bízom Kínában, hogy a jövő hét elején lerántja az indexeket és akkor olajat kiszórom 25-nél , a daxot 8350 -nél nem, csak lehozom a stoppot 8450 környékére.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?