Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na igen, a péntekem nekem is jó szar lett, pedig kertészkedni akartam végre egy jót erre a daxot kellett figyelnem. Nyugodt oldalazást, pici esést várta, de a kínai kamatcsökkentés betett a terveimnek.
Azt a pici hézagot szerintem mindenképpen betöltjük, utána passz. Mindenesetre kidobáltam a maradék ts57-et, valószínű nem a napi legjobb árfolyamon (hála persze a cuki Erste-nek is), de ma nem lesz időm figyelni rá és így is túl sok neuronom veszett már kárba miattuk pénteken.
Felhozom, kellemes short/longzárást izlés és szerencse szerint. Én a magam részéről úgy tippelem, hogy a korrekció 11k-nál feljebb indul majd, ezért shortcertit zárok (ez általában esést generál), reménykedve, hogy a longom hoz majd rajta egy kicsit még a héten.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?