Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem szoktam 15 perces chartot nézni, most véletlenül rápillantottam, reggel nyolc óta csak zöld gyertyák változó méretben, sehol egy piros... nem semmi közel három óra alatt
Hajnali 3 órakor 11800 alatt lehetett DAX-ot venni. Itt tegnap és éjszaka elég érdekesen manipulálták a dolgokat, lehet, hogy tegnap volt a bolondok napja, azoknak akiket átvertek, többek között engem is. Kíváncsi vagyok, hogy délutánra mit terveznek a wall street-i srácok.
jo reggelt lulo, csak erdeklodesbol: megszurta a trendvonalat amit emlitettel? Tegnap irtam hogy mas uton de en is a 860at neztem ki, es a kumo aljat bizony pipre szurta reggel hogy hogy nem :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?