Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hihetetlen, hogy ilyen hírek hátán szárnyalnak itt az indexek:
Tovább pörög a kamatláb-manipulációs botrány, kiderült, hogy a Deutsche Bank 2011 végén kirúgta Christian Bittart, mivel a bank szerint kamatláb-manipulációval próbálkozott. A bank egyik legjobban fizetett kereskedője így 53 millió dollárnyi bónuszától is elbúcsúzhatott - írja a Bloomberg.
Meg hát ne feledjük az amcsi bankokat szemét mocsok banda...
A mai napom is szaladgálós volt, nyitottam itt egy bankszámlát, megláttam az otthoni kimutatásomat az utalások meg kivétek miatt és lezárjuk ezt a kapcsolatot is magyarral basszus...Hihetetlen...
Na jó. Most már a jó Istenre bízom, hogy megmaradok-e. Mármint a számlámon a zseton. Kb megy még fel pár tíz pipet az árfolyam és pápá nekem. Utaltam még marginnak valót, de nem fog megérkezni, csak kitudja mikor.
Úgy látszik én csak munkával tudok pénzt keresni...
Alkalmatlan vagyok az apaságra és bárminemű családi jellegű dologra. Sose tagadtam. R. is tudja. Ő is alkalmatlan rá, csak nem ismeri be. Párkapcsolat? Na ne viccelj JK :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?