Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ami nagyon kemény, hogy nézem és olvasom a híreket, hogy a görögöknél 50k embert ki kéne dobni a meloból, 6 napos munkahét, nyugdíjkorhatár emelés
ERRRE MENNNEK 7%-ot
Szia, nekem mint "házmesternek" nincs róla tudomásom, hogy Lipi lelépett volna. Ha átmenetileg szünetelteti a hsz-eit, az a szíve joga, az ilyesmit senkinek nem szükséges bejelentenie. Majd ha úgy ítéli meg, akkor újra ír ide, ha meg úgy ítéli meg, hogy email útján könnyebben szót ért a népekkel, akor meg majd e-mailek útján traccsol. Egyik esetben sem látok okot a nagy drámázásra.
link
újabb QE programok akkor lesznek csak az USA-ban, ha a gazdaság tovább lassul, nő a munkanélküliség. A piaci hatások ennek megfelelőek voltak: az arany emelkedett (megtámogatva tegnapi, jól időzített aranyostorozó cikkemmel), a részvények azonban nem annyira, mivel csak akkor számíthatnak monetáris segítségre, ha a profitkilátások romlanak, azaz ez nem egyértelműen pozitív hatás, viszont kijelenthetjük, hogy a Bernanke-put tovább él: ha beesik a gazdaság, és vele együtt a részvénypiac, akkor jön a (monetáris) támasz!
újabb QE programok akkor lesznek csak az USA-ban, ha a gazdaság tovább lassul, nő a munkanélküliség. A piaci hatások ennek megfelelőek voltak: az arany emelkedett (megtámogatva tegnapi, jól időzített aranyostorozó cikkemmel), a részvények azonban nem annyira, mivel csak akkor számíthatnak monetáris segítségre, ha a profitkilátások romlanak, azaz ez nem egyértelműen pozitív hatás, viszont kijelenthetjük, hogy a Bernanke-put tovább él: ha beesik a gazdaság, és vele együtt a részvénypiac, akkor jön a (monetáris) támasz!link
én,mint dax topic figyelő szomoruan vettem tudomásul az elmult napok "Lipi-lelépéses" eseményeit.más hozzáfüznivalóm nincs tkp a témához :)Mindenkinek kivánok további profitokban gazdag kereskedést :)
A forexpros chartja egyetlen ilyen eseményre emléxik, még 2011 augusztusából, igaz, akkor fordított irányban, ahol gyakoribb ez a fajta jelenség, link de akkor is durva ötször megcsinálni ezt felfelé. Sírás lesz a vége, de nem féltem őket, 7k alá nem jönnek be--- azt a lekört viszont mekkk kellene csippantani ))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?