Köszi! A feleségem minden évben kapacitál, amikor megérkezik a meghívó, hogy menjek, de messze is lakunk, illetve iszonyú lusta is vagyok, így soha nem voltam még. Pedig a Zwack részvények az elsők között voltak a portfóliómban.
“ Találgatok: a Család vagy a Diageo gyűjtöget.” Az is jó hír, ha ők gyűjtögetik. Simán benne van a pakliban egyébként, hogy már megvan a hír, amiért emelkedik, csak mi még nem tudunk róla. . Nekem anno nagy megkönnyebbülés volt kiszállni a Freesoftból, amikor - mindenféle látható ok nélkül - elkezdett emelkedni az árfolyam a gyenge eredmények ellenére. Aztán megvette a nemzet mészárosa és elszállt az árfolyam… hát mit mondjak, nem volt teljesen őszinte a mosolyom. :D
Találgatok: a Család vagy a Diageo gyűjtöget. Szerintem másnak ezen az áron már nem érné meg. Én még tartom, bár már remeg a kezem. Ha így megy tovább megritkulnak a nyuggerek a közgyűlésen.
Elképesztő. Én kiszálltam. Igazán kíváncsi leszek, hogy kiderül-e mi okozza ezt a teljesen irreálisnak tűnő árfolyam-mozgást. Végigolvastam délelőtt mégegyszer az éves jelentést, és semmi olyat nem látok ami kiugró, vagy csak akár jelentős növekedési irányt mutatna. Az, hogy az export árbevétel-arányt 11%-ról pár százalékkal akarják növelni 3 év alatt? Kisbefektetők hajtanak az 1500Ft osztalékra és ezért bő hónap alatt több mint 5000-rel emelték az árat? Felvásárlási célpontként nem messziről nem látszik sem a vevő, sem a sztori. Az ingatlanárdrágulás után a Zwack részvény Magyarország legstabilabbnak tűnő reáleszköze? Kíváncsian várom hogy lesz-e megfejtés, és ha lesz, akkor mi.
Zwack részvény