Topiknyitó: -pny 2017. 10. 27. 16:27

Fidesz-bűnözés  

Ebben a topicban lehet gyűjteni az ügyeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
geza77
geza77 ma, 10:07
#737
Hol lehet 94 milliárd forint értékű lélegeztetőgép? haszanzjárvány december 3. 317 milliárd forintért vett az állam lélegeztetőket külföldről, de csak 223 milliárdnyit vámoltak el októberig.
geza77
geza77 ma, 07:29
#736
Ez a termeli meg Budapest teljes távhőigényének 60 százalékát.   Forbes: Habony-közeli cég vette meg a Budapesti Erőművet   https://24.hu/belfold/2020/12/03/budapesti-eromu-habony-arpad/?fbclid=IwAR1jGeCOu6BKHs9ThDFOgX_l_cPOhzSip0MveKxntRmDM1fBd9aOnkBr_Tk  
Goldi.
Goldi. csütörtök, 10:46
#734

"Politikai kajánkodás ideje ez. Pár nap, pár hét, talán kitart 2022-ig. De egy pillanatra már most is érdemes megállni. Értem és egyetértek azzal, hogy a törvényeket be kell tartani.
Persze. Politikusoknak még inkább. Tudom, se partit nem lehet tartani, a kábítószerről nem is beszélve. De ugye világos, ezek sajnos tizenkettő egy tucat szabályok vagy törvénysértések. Láttunk már ilyet. És fogunk is még látni. Azonban van itt más is. Egy fickó. Szeret. Vágyai vannak.
Aztán van valami, ami körülveszi. Pártnak hívják. Együtt kezdték. Egy jobb világot akartak, akkor talán még őszintén. Hittek igazukban. Hatalom kellett, hogy megcsinálják. És a nép akarata. Aztán mentek a nép akaratával, akkor is, ha a nép -bármit is jelentsen ez - legalantasabb ösztönei bugyogtak fel. Már csak a népszerűség számított.
Ember. Mint mi. A férfias társaság, - hívjuk Fidesznek - fontosabb volt neki, mint saját élete. Hazudott. Mindenkinek. Feleségének (talán), gyerekének, párttársainak, nekünk, önmagának. Mert fontosabb volt az a valami (párt, hatalom, eszme?), a látszat, a lojalitás, mint saját élete. Nem mentem. De nem tagadom: védeni szeretném. Eltévedt ember. És sokan kószálnak hozzá hasonlóan. Ne bántsátok! Rossz kompromisszumot kötött. Mint sokan. Nem vele van a baj. Hanem a rendszerrel. Ami ezt csinálja az övéivel is. Ahol elvárás, hogy évtizedeken át hazudj, és akkor maradhatsz köztünk. És mi van, ha megdől a hazugság? Tegnap megszólalt Orbán és ezt mondta: "amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele" Értitek? Nem fér bele. Az értékrendjükbe. A hazugság az simán. Mert Orbán is tudta, hogy embere hazudik. Hogy becsapja önmagát és mindenkit. Az belefért. Hazudni lehet, lebukni nem. És hol van most a miniszterelnök harcias kiállása az övéiért, sehol egy háborús hasonlat, sehol egy "Józsi a régi bajtársam" kiállás? Átkozottak. A rendszerükkel együtt. Nem ilyen Magyarországot szeretnék. Engedjük egymást szeretni!"
horemheb csütörtök, 09:58
Előzmény: #732  geza77
#733
+++++++
geza77
geza77 csütörtök, 07:57
#732
Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi? Melyikőtök gondolja még mindig azt, hogy belemásztok az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva? Melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni, miközben titkos luxuspartikon tivornyzáztok? Családbarát Fidesz, mi? Szájer férfiakkal közös, drogos partija nem különösebben érdekelne önmagában.
De a nevezett ember írta az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.
Ugye értitek? Mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum. Ebben az ügyben minden egy iszonyatosan nagy hazugság. Szájerrel és nélküle is, de vele kínosan önleleplező.
Tudnék persze szaftos jelzőket használni. De minek? A hazugság, a szemforgató erkölcstelenség, a zsarolhatóság csatornáján húztátok le hazánkat a semmi mocskába. Kiszolgáltatottá tettétek Magyarországot. A hazánkat. Nem a volt frakcióvezető csúszott, menekült az ereszcsatornán, hanem egy egész hatalmi elit teszi ezt folyamatosan, próbálva szabadulni a valóságtól: a mocsok sarával kentétek be hazánkat. Nem keresztények, nem hazafiak vagytok. Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat.
geza77
geza77 szerda, 15:32
#731
geza77
geza77 szerda, 09:44
#730

********************************************************************************************
****************************************műkERESZtények**********************************
********************************************************************************************
Goldi.
Goldi. szerda, 08:56
Előzmény: #727  hexal
#729

Helyesbítek: a fidesz a ti sírotokat ássa, a fideszes fiuk rendben vannak, ők már régen összelopták magukat.
Soha nem volt ilyen rossz Magyarország nemzetközi megítélése mint napjainkban, ez mindenképpen ébresztőt jelentene azoknak akik fideszesek és azoknak is akik az ellenzékhez kötődnek.
hexal
hexal szerda, 08:37
#728
képmutato mocskos farizeusok lucifer magvai
hexal
hexal szerda, 08:34
#727
fidesz saját sirját ássa.láthatjuk,itt a vége fidesz
geza77
geza77 szerda, 07:34
#726
Ma a Fidesznek szembejött a valóság. Szájer József egészen szürreális esete az illegális szexorgiával, a hátizsákban talált droggal és az ereszcsatornával maga a kendőzetlen valóság. Amit itt látunk, abban van törvénysértés, kőkemény morális probléma és komoly zsarolhatósági faktor, ami egy politikus esetében sok esetben egyenlő a nemzetbiztonsági kockázattal. A morális kérdés adott: kitől is várhatnánk jobban, hogy komolyan vegye a kereszténységről meg a család szentségéről szőtt szólamokat, mint attól az embertől, aki az Alaptörvény nemzeti hitvallását szövegezte? Szájer a rendszer egyik alapembere, hazugsága a rendszer hazugsága. Tíz éve hallgatjuk, mi, “libernyákok”, ahogy a Fidesz keresztény-konzervatív értékrendről meg hagyományos családmodellről prédikál, tíz éve akarja megmondani, mi a helyes, mi a helytelen, milyen életet éljünk és kivel, tíz éve építi magát úgy, mint a keresztény Európa utolsó védőbástyája — erre jön Szájer József, és kiderül: ők maguk sem hisznek az egészben.A Fidesz mélységes álszentségéről kiállított bizonyítvány az, hogy egyik emblematikus politikusának egészen más elképzelése van a "jó életről", mint amit a párt hivatalosan képvisel. És van itt még valami, amiről szintén nem feledkezhetünk meg: ha egy politikus szexorgiákra jár és kettős életet él, könnyen zsarolhatóvá válik. Túl a morális kérdéseken és a “ki itt a konzervatív?”- jellegű vitákon: mégis, ki foglalkozik ennek a helyzetnek a nemzetbiztonsági vonatkozásaival? Feltehetően senki a Fideszben. Mi pedig várhatjuk, mikor esik ki újabb csontváz a szekrényből — mert ez itt nem rendszerhiba, ez maga a rendszer.
euler 2020. 11. 26. 21:51
Előzmény: #724  geza77
#725
Az OLAF mintha a bűnözőket védené!
Nevetséges érvekkel: 
"Az OLAF ellenérvei többek között azt tartalmazzák, hogy az OLAF dokumentumaihoz való hozzáférés eltántoríthatja a polgárokat attól, hogy lehetséges csalásokkal kapcsolatos információkat adjanak át. Megítélésük szerint a gyáli civilek beadványában foglaltak nem elegendőek a nyomós közérdek igazolására."
geza77
geza77 2020. 11. 26. 21:30
#724
Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy szerző Egy gyáli civil szervezet aktivistája perelte be az uniós csalás elleni hivatalt, mert nem adta ki a Tiborcz Istvánhoz kötődő cég ellen folytatott nyomozás jelentését. https://hvg.hu/gazdasag/20201126_Az_Europai_Torvenyszeken_az_Eliosugy
geza77
geza77 2020. 11. 25. 21:14
#723
Varga kifejtette, 6,4 százalékos gazdasági visszaeséssel, az állam háztartásban pedig durván 1700 milliárd forintnyi bevételkieséssel kell számolni, miközben a kiadások növekednek a koronavírus miatt. „Ez azzal jár, hogy az eredetileg tervezett 1 százalékos hiány helyett a költségvetési deficit 9 százalék körül lehet majd az év végére” – mondta a miniszter, aki szerint a költségvetés és az államháztartás finanszírozása így is stabil, az ország működőképességének és a gazdaság újraindításának jövőbeli költségeire megvan a fedezet. Nem terveznek további devizakötvény-kibocsátást sem, a szaktárca hároméves tervet dolgozott ki a hiány és a 78-80 százalék közelébe ugró államadósság csökkentésére.
geza77
geza77 2020. 11. 25. 21:13
#722
Orbán 2020 áprilisa Ott fogják egy dróton rángatni a hitelezők meg a spekulánsok azokat az országokat, akik most nagymértékben elkezdenek eladósodni - mondta el ma reggel Orbán Viktor az MR1 Kossuth Rádiónak nyilatkozva. Éppen ezért Magyarországnak tartania kell a hiányt egy bizonyos szint alatt, amit most 2,7 százalékban határoztak meg, a 3 százalék a vörös vonal a miniszterelnök számára.
PF_modi1fasz_anyjatbsszameg9 2020. 11. 12. 01:09
Törölt hozzászólás
#721
eredmeny 2020. 11. 09. 08:32
#720
A társasági adó mértékének 5% ra csökkentése mutatja hogy mennyire nem tud érdemben megújulni és szakmailag okos döntést hozni a mostani kormány.A fenti gondolatmenetet továbbfejlesztve lehetne ez jó is, hogy munkaerőfelvételhez és/ vagy beruházáshoz kötné azt.A készpénzmentes vásárlásokkal kapcsolatos intézkedés is átgondolatlan, még akkor is ha azt esetleg szakmai tanulmányokra alapozták.A 27% os ÁFA csökkentése -- amely Európában is kiemelkedően magasnak számít -- nem volt még napirenden-- noha az fogyasztásnövelő lehet és jogos társadalmi igény állhat mögötte.( Egyéb kedvező hatásai is vannak!)Azt már nem is merem említeni hogy a különadók azóta is velünk vannak !!!, és bevezetésükkor átmenetinek szánták azokat.Egy kismértékű és vállalható ÁFAcsökkentés akár velünk is maradhatna.Sok egyéb intézkedésével a kormány nem jobb hanem rosszabb helyzetet teremt.
geza77
geza77 2020. 11. 09. 08:01
#719

A késlekedésre hivatkozva az Antenna Hungaria most a 7,9 milliárd 100%-át követeli, mi meg fizethetünk. Kösz Orbán!
https://ezalenyeg.hu/kozugy/13-milliard-forintot-kell-fizetnunk-az-idei-tuzijatekert-23972
geza77
geza77 2020. 11. 03. 12:23
#718

Nem a kormány jelöltjét nevezték ki Egerben, eljárást kezdeményez a Fidesz  
A nyáron elfogadott új színházi törvény azonban arról rendelkezik, hogy a színház támogatásának felét biztosító állammal együtt kell meghozni a hasonló döntéseket, ezért erre hivatkozva törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményez az egri közgyűlés Fidesz–KDNP-frakciója – írja a Színház.online https://hvg.hu/kultura/20201103_egri_szinhaz_igazgato_blasko_balazs_torvenyessegi_felugyeleti_eljaras
geza77
geza77 2020. 11. 03. 07:20
#717
Megszereztük a listát - így költött el baráti cégeknél tízmilliárdokat a külügy lélegeztetőgépekrehttps://m.hvg.hu/360/20201103_lelegeztetogep_kkm_koronavirus
geza77
geza77 2020. 11. 02. 18:45
#716
Bakancslista...
két dolgot szeretnék túlélni ... ...a járványt és
az orbán kormányt!!!
euler 2020. 11. 02. 15:36
Előzmény: #714  badsector1
#715
Inkább Bige Holding II
badsector1
badsector1 2020. 11. 02. 15:25
Előzmény: #712  geza77
#714
Ceu II
euler 2020. 11. 02. 14:25
Előzmény: #712  geza77
#713
Féláron akarják megvenni azt ami nem eladó!
Sőt mennek lefelé "a járvány hatásai miatt".
Azt hiszem Ferihegyen utoljára fog megszűnni a határzár ...
geza77
geza77 2020. 11. 02. 13:51
#712

Kikosarazták Orbánékat, de nem szállnak le Ferihegyről
.
Beintettek a részvényesek a magyar vezetésnek, amely azonban nem hagyja magát zavartatni és fenntartja szándékát, hogy ráteszi a kezét a Liszt Ferenc repülőtérre – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.
.
https://hvg.hu/360/20201102_ferihegy_repuloter_Frankfurter_Allgemeine_Zeitung
geza77
geza77 2020. 11. 02. 08:57
#711
"Tisztelt Orbán Viktor! Idén áprilisban leszek 29 éves, így fiatalként szólok hozzád.
Tudod Viktor Te és a pribékjeid 2006-ban éreztettétek velem először,hogy milyen magasról szartok Ti a fiatalokra… Te és a pártod szavazatai alapján bezárattátok azt az iskolát,ami rengeteg remek szakembert postást, közgazdászt adott Magyarországnak. 2006-ban az iskolából haza menet mi fiatalok is kaptunk a könnygázból, ami az általad felbérelt tüntetők miatt volt, arra hivatkozva,hogy Gyurcsány Ferenc “elkúrta”..
Tudod Viktor, Gyurcsány Ferenc ki mert állni a nép elé, ahogyan ezt a mai napig is teszi, ellenben veled akinek a tömeg számít mert azt hiszed a kisebbségi komplexusoddal, hogy a tömeg tesz téged naggyá… kicsit hasonlítasz a német bajszos bácsira (nevet direkt nem írom ki), tudod ő is figyelte a tömeg reakcióját amikor beszélt és elhitette az emberekkel,hogy az a jó út amit mutat… 10 éve aktívan dolgozom Viktor… aktívan fizetem az adót, a járulékokat, amit nem azért vonnak le a fizetésemből, hogy Te stadionokat építs, vagy jótékonykodj a határontúli fél magyaroknak… igen fél magyarok… a felmenőik lehet ,hogy magyarok voltak… lehet, hogy beszélnek magyarul… DE! Nem itt adóznak, nem itt élnek nem ide szülnek gyereket stb stb..
És tudod ha annyira magyarnak érzik magukat akkor KIZÁRÓLAG magyar állampolgár szerepelne az okmányaikban… Áruld el nekem miért van nekik szavazati joguk?
Miért azokat az embereket támogatod pénzzel?
Miért osztogatod az én és az aktív adófizetők pénzét másoknak?
Ki adott neked erre engedélyt?
Miért nem nézel körül határon belül?
Hány család aki beteg gyermeket nevel rákényszerül arra,hogy itt és a médián keresztül kérjen segítséget, hogy összegyűjtsön milliókat a kezelésre?
Miért nem őket támogatod Viktor? Azt állítd milyen sok támogatást kapnak a családok meg ott van az adókedvezmény meg a CSOK..
Legyen három gyerekem, hogy a 10+10-et igénybe tudjam venni szüljek 8 éven belül még kettőt…IDŐRE.. .mint valami állat..ha nem sikerül buktam az egészet… Semmi mást nem hallok a szádból csak a migránsok és Soros..
Elég végig menned a Keletitől a Blaháig és láthatod,hogy idáig is rengeteg arab, török stb telepedett le nálunk… Miért vagy egyáltalán miből gondolod Te azt, hogy ha nem Te kerülsz újra hatalomra akkor majd az ellenzék beengedi ebbe az országba azokat akiket mi a magyar nép nem akarunk? Viktor Te elfelejtetted honnan jöttél… elfelejtetted, hogy Sorosnak köszönheted,hogy ma ott vagy ahol..
8 éves hatalmad alatt annyit értél el, hogy a magyarok jobban gyűlölik egymást, mint a migránsokat. A magyarok már nem képesek összefogni és kiállni magukért… Elérted, hogy a fiatalok külföldre mennek,hogy meg tudjanak élni.. Elérted, hogy a sürgősségin  12-16 órákat várnak az emberek mire valaki ellátja őket, persze ha addig nem hal meg szerencsétlen… elérted, hogy éveket kell várni egy műtétre… Megmutattad, hogy ennyit ér neked a saját néped. SZARSZ TE ránk Viktor… a lényeg, hogy lett kisvasutad meg stadionod. És te aki a miniszterelnök vagy… papírból olvasod a HIMNUSZT… És azt mered hazudni,hogy a haza mindenek előtt…
Tudod Viktor ezt a 8 évet csúnyán ELBASZTAD, de idén remélem bukni fogsz…"   https://balramagyar.hu/2020/10/27/nyilt-levelben-ennyire-durvan-meg-nem-osztottak-ki-ekkora-sallert-orban-viktornak-feltjuk-is-miatta-a-fiatal-holgyet/
geza77
geza77 2020. 11. 01. 18:56
#710
Lassan harmadik hónapja folyik a huzavona Nagykáta Fideszes polgármestere és az Ébredj Káta között. Az Orbánnak bólogató városvezetés ugyanis valamiért megpróbálta a helyi bölcsőde megnyitásának minden részletét eltitkolni.Szép lenne, ha az állandóan hatalmaskodó, de önálló döntésekre képtelen Fidesz-csicska végre elnyerné büntetését. Ha meg Orbánék szépen kimosdatnák, a város akkor is tudni fogja, hogy mit tett. Mert milyen ember lop egy bölcsődéből?https://delpest.ezalenyeg.hu/helyi-lopasok/vizsgalat-indult-a-nagykatai-bolcsode-ugyeben-23132?utm_source=facebook.com&utm_medium=cpm&utm_campaign=delpestmegye&fbclid=IwAR3Hx43ipCb2Ks3u_qLNh9UAiaLmSvV8EmrnVcBMUvLU43spV4fC-8lXq54
hexal
hexal 2020. 11. 01. 10:37
#709
hexal
hexal 2020. 11. 01. 09:31
#708
putri országot csinált,képmutato,papokkal,és politikusokkal igazi farizeusok vezetik az országot,meg is lesz a böjtje.elpusztul a nemzet nagy része.mert ezt akarják megkapják,ki mint vet ugy arat
geza77
geza77 2020. 11. 01. 08:41
#707
https://olkt.net/magyar-portyazo-es-furkesz-vagyok/   – Psszt! Uram! Igen, maga… jöjjön már ide egy percre!
– Tessék, mit akar?
– Hajoljon közelebb kicsit, nem akarok kiabálni. Így… Lélegeztetőgép, kéz alatt, nem érdekli? Olcsó, megbízható, kínai, nem ám valami nyugati gagyi.
– Nem érdekel. És honnan van magának egyáltalán lélegeztetőgépe? Talán lopta?!
– Dehogy… azaz, igen, de nem úgy. Maga vette nekünk. A magyar külügyminisztérium portyázója és fürkésze vagyok. Kicsit túlportyáztuk magunkat. Baromi drágán vettünk ezercsillió lélegeztetőgépet. Ott rohadnak a raktárakban, amiket direkt ezért építettünk. Most olcsón vehet egyet. Vagy kettőt is, a neje biztos megdicsérné érte, a szomszédok irigykednének, a gyereke végre felnézne magára. Na?
– Maga részeg?
– Igen, de az nem fontos. Nem piára kell. De el tudja képzelni, hány stadiont lehetne ennyi lélegeztetőgép árából felépíteni? Péter Konok
geza77
geza77 2020. 10. 31. 07:00
#706

Ezt a képet meglátva rögtön az ugrott be, hogy ez lehetne a vezető Orv bán párt új logója. https://www.kapwing.com/videos/5f9ceb1c0c31c10060d73089képkapwing.com
és lehetne új jelmondat is!
EGY, AKI MINDENT VISZ!
mivel egy gerezdet sem hagy itt nekünk.
euler 2020. 10. 30. 22:08
Előzmény: #704  spetere
#705
Lehet, hogy nem köztudott, de az, hogy "európai" nem jelent helyből osztrák béreket, még egy európai átlagbért se.
A cikk címében benne van a lényeg:
Itt az európai minimálbér-javaslat: tisztességes megélhetést, de nem ugyanannyi pénzből
spetere 2020. 10. 30. 21:39
Előzmény: #693  PusztaPutyin
#704
Sajnos igazad van és ráadásul akkor a fogyasztói árak is emelkedni fognak és azt vajon hogyan követik a nyugdíjak ? Esetleg lesz európai minimálnyugdíj ?
Vagy a nyugdíjasok éhen pusztulhatnak ? Nem az európiai minimálbér ellen vagyok, de ezt erősen végig kellene gondolni.
geza77
geza77 2020. 10. 30. 21:20
#703
Amikor választáskor meghallod, hogy a krumplis autó leparkol
https://www.kapwing.com/videos/5f9c74e9b1280800640e372a
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 10. 30. 10:43
Előzmény: #699  peter_s
#702
Az én Orbán haverom? Ember, te melyik adót nézed? Egyébként én multi vezetőként hoztam Magyarországra termelő gyárat, tudom hogy hogy megy, a sejtésed nincs összhangban a tapasztalataimmal.
hexal
hexal 2020. 10. 30. 10:16
#701
10 790 523 Idei fertőző betegségek miatti halálozások
6 318 066 Idei 5 év alatti gyerekhalandóság
35 379 054 Idei művi vetélések
256 917 Idei szüléssel összefüggő anyai halálozás
42 214 229 HIV illetve AIDS fertőzöttek
1 397 315 HIV illetve AIDS által okozott halálozás
6 826 657 Rák által okozott halálozás
815 319 Malária által okozott halálozás
6 466 193 941 Ma szívott cigaretták
4 155 243 Idei dohányzás által okozott halálozás
2 078 932 Idei alkohol által okozott halálozás
891 345 Idei öngyilkosságok
$ 332 524 270 018 Idei illegális kábítószer kiadások világszerte
1 122 047 Idei halálos közúti balesetek

Topik gazda

-pny
-pny
2 5 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek