Aki meghatalmazás(ok) birtokában, akár több személyt képviselve szavazott, annak adtak cetlit. Ezzel igazolta a végén, hogy hány ajándékzacskóra jogosult.
a közgyűlésen ha jól láttam voltak olyan résztvevők akik mintha kaptak volna a szavazógép és az éves jelentés mellé kis papirdarabot a zwack logóval, az a kis papir mit jelképez (vip,székfoglalás vagy más?)
1500 ft-os oszti mellett a 32.500 Ft-os részvény árfolyam számomra értelmezhetetlen :)) akkor már jobban járok ha csak átváltom euróba és ülök rajta vagy beteszem valami eurós kötvénybe 2% kamatért, azon is lesz összesen 4,6% hozam :o nem is értem most miért mentünk fel ennyire 23-25 ezer között lenne értelme pakkot bővíteni de így inkább alszom :)) persze ez csak az én véleményem
Zwack Sándornak kellene irányítania a céget aki legalább 20 évvel fiatalabb mint Odzuk, havi 30m-ba kerül, éves szinten több mint a teljes profit 1/8 részét ki kell fizetni Odzuknak, amely munka max 3-5m-t ér hiszen itt meglévő szállítói és más kapcsolatok vannak, emellett Odzuk nem élelmiszer mérnök, egy kapzsi ember aki emellett Telekom ig tag.
A közgyűlés nagyon rosszul volt megszervezve, 20-30 embernek nem jutott ülőhely, jóval nagyobb termet kellett volna kibérelni v megtartani a cég központjában. A javadalmazásnál nagyon szemét szúr h Frank Odzuk éves jövedelme 350m Ft, hozzáteszem a Richternél vezéréé ennyi ahol a profit sokkal nagyobb ehhez viszonyítva. A Zwack család a profitot teljesen kifizeti magának osztalékként, ezáltal nem marad pénz fejlesztésekre, pedig növekedésre beruházások által nyílna lehetőség, a család valószínűleg nem Zwack v más italrészvényekbe fekteti a 1.5mrd feletti osztalékot. Máskor előre adják oda az italcsomagot, sok a melléduma és a formaság.
Szerintem addigra biztos vége lesz, de biztosan senki nem tudja előre. A cégnél nincsenek problémák, a szokásos rend szerint szerintem 12-30 ig fog tartani, bár erre abszolút nem alapozz.
Zwack részvény