Sziasztok, ritkán írok (lévén kevés a tapasztalatom), inkább olvasgatom a beírásaitokat. ha meg írok, hát kérdezek, mint most is (úgy okosodik a gyerek).
1., A stooq-on található fbux az tuképpen mi a csoda?
2., Stooq vs markers fizetős: BUX 1012 -t nem lehet elemezni a stooq-on, merthogy nincs, ennek megfelelően bux szerint próbálkozom időnként (ritkán) hatival, aztán vagy bejön, vagy kiüt a stoppom. Kérdés: markers (fizetős) swingre mennyivel hatékonyabb?
3., Abszolút amatőr kérdés: Ha a kt kiugróan magas/alacsony (ca 400 ill 200 pont) joggal várható-e, hogy a hati magas kt-re esik, alacsonyra felmegy egy százast?
Elöre is kösz.
vannak ilyen gondolataim is :)
meg olyan is, hogy triple zigzag-ben vagyunk, amiben tegnap este volt a második X
vagy már bent van a csúcs, mert csak egy dupla?
vagy egy [a] hullám készül végetérni, amiből lesz nekünk egy valamilyen flat, amivel még vagy 2 hétig itt szenvedünk ezeken a szinteken
túl sok ez így, tegnap óta devizázom, elsősorban a EURAUD-ot hajtom
Sziasztok, ma reggeltől mostanáig áramszünet volt nálam, úgy hogy kiesett ez az eseménydús nap. Örömmel látom, hogy a 6-ik napja tartó hatalmas USA emelkedés a bux1012-ben még az 5 napos csúcsot sem tudta átvinni (Kwisatz, én erről beszélek, USA kevésbé érdekel, mert a hatival kereskedem és ennek a hullámképe izgat leginkább).
Odaát ma remélhetőleg elkezdődik a korrekciós b hullám, amely valahová az 1070-80-as szintekig lekullog. Egyetértesz Cimballi?
a hétvégi előrejelzésemben három változat szerepelt, amelyből amint az várható volt egyet, a legvalószínűbbet kiválasztott a piac
- elvileg ma új maximumnak kell jönnie, de annál pontosabbat, mint amit az 1115-1130-as célsávról írtam még nem tudok mondani, nincs elég információ
eurusd 1,23-at nyalja alulról,
up-os szint továbbra is 1,248,ha addig elmegy onnan felfelé az út. Ilyen hangulatban alár meg is lehet.
Ha be nem nyögnek megint vmi frankót.
üdv! most fedeztem fel bux 60percesen egy emelkedő 3szöget, a szíjjártós péntek óta alakul, kitörésgyanús kb.holnapra..bejátszom egy kis pakkal longra..
1012 határidő
ELSŐ!!!!