Hát a fed nem fogja megállítani a további száguldást, csupa csupa jó szerintük minden.
Csodás a gazdaság, és akik már éhen haltak nem kérnek többet segélyt, tehát várható a munkanélküliség csökkenése is a jövőben. Kicsit még dolgozni kell a bűnözésen, mert nincs elég gyilkosság, főleg a célcsoportok kiválasztásával vannak gondok, jobb lenne idős, nyugdíjas embereket kinyírni, mint adófizetőket, de hát a rendszer még nem tökéletes.
Mindesetre az idei évre várható 3 háború szintén sok problémát meg fog oldani, ráadásul olcsóbban tudtak festéket venni a további pénznyomáshoz, így tényleg minden szupi lesz.
vagy a másik lehetőség, hogy a világ tudomást sem vesz a nehézségekről (hiszen a válságnak hivatalosan már vége) és emelkedünk tovább.
Látod USA is emelkedik, vszínű 1200-ig meg sem állnak korrekciózni link
..ez így lesz,esés jön rájuk...ezért ma csak shortokat,s eladási opciókat nyitottam...bux az nyerő,bár nem zártam még,otp meg jó áron lett átkötve....február 3.hetére csak bezuhan...ha nem majd lefedezem egy bux longgal.....ja és megrántásra vár még a rába,syn,pan.en....ezekből már bevásároltam...valamelyik csak összejön....
a telkot figyelem de az csak 1000 folott lenne erdekes
de attol igen messze van tehat ejtve vagyis majd jo lesz valakinek valamikor osztalekra
namost az a ciki ebben hogy amikor megvolt az atrendezodes
elvtarstol -> alaphoz akkor az alapok jo dragan ugyan de tartjak majd evekig
es akkor itt jon a tavalyo forgatokonyv hogy elkezdenek azzal keresni hogy kolcsonadogatjak a gigantikus pakkokat shortolgato kisbrokereknek
ebbol nekik is jon egy kis atlagar csokkentes
es akkor az emelkedeseknek hirtelen lesz vege egy ket erosen minuszos napot kovetoen (10-15% eses napon belul)
mivel mar nem fognak alaallni
namost ezt pedig nem a vilagpiac fogja jelezni tehat kar nezni snp dax ilyesmi
egyszeruen csak lesz egy idpont amikor ennyivolt
ez a szivas benne ezert merek en is csak longolni is meg shortolni is nagyon ovatosan mert nem tudni eppen melyik idopillanatnal tartunk....hiszen mar 5000 felett is mindenki azt mondta hogy tulvett tulvett meg erik mar a zuhe...
talan kitartanak marciusig
es akkor megjonnek a negyedeves jelentesek az alapok vasarlasairol eszkozeirol teljesitmenyereol de akkor meg mar az senkit nem fog erdekelni mert ugyis valasztasi lazban eg majd az egesz orszag
ugy eltusolva
kesz ennyi
"elobb a molbol szalltak ki az elvtarsak aztan az otpbol
pontosabban lehet hogy legeloszor a richterbol
mert az volt elsonek a valoszerutlen meghuzassaval
"
hat en a tegnapi zaro short felet ma reggel zartam nyeroben
aztan mikor felment 300 fole ujranyitottam
jonak tunt de az otp meghuzasaval elkezdtem izgulni
mikor megint 300 fole ment aggodtam de azert vartam turelmesen es a felet 200 korul a masik felet meg itt zaroban dobtam nyeroben
osszessegeben az otp kitort ez latszik
tul nagy a forgalom
bar ez volt molnal is
tehat en ugy gondolom siman lehet hogy holnap meg holnaputan megy alevesbe mint a mol
elobb a molbol szalltak ki az elvtarsak aztan az otpbol
pontosabban lehet hogy legeloszor a richterbol
mert az volt elsonek a valoszerutlen meghuzassaval
van valakinek tippje hogy mi lehet a kovetkezo vagy ennyi volt? :)
mert a kisebb papirokat nem figyelem nem tudo mit huztak mostanaban es mit nem
Ebben Te sem hiszel gondolom...
pszaf a kezükből eszik. Következmények nélküli ország. Itt csak annak van következménye, ha kiállsz a jogaidért, esetleg a kisebbségről elmondod a véleményed. Hagyjuk.....
Kár, hogy hati nem ment az otp-vel, feljebbről jobban esett volna. Nekem is :)
az otp-t csak a kiszallo elvtarsaknak rantottak fel
hogy akik meg 2008 buktanal beragadtak 6000 folott azok is jol ki tudjanak szallni
alapokkal kilora megvetetik
rohejes
mas nem nagyon megy telekom talan igen de az mas teszta
amerika inkabb lefele hajlik mar csak azert is mert holnap obama bejelenti hogy mennyit is vesz akkor el a bankoktol (120 milliard dollar a terv) erre majd pont ma pont egy magyar bankot rantanak kitoresre mi... na persze
1012 határidő
ELSŐ!!!!