Mi2-1

Regisztráció: 2018-12-12 22:58:30

Hozzászólások száma: 11

Utolsó hozzászólás: 2018-12-13 00:11


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone 2018. 12. 13. 00:11

Kedves Fórumozótársak! Én szerettem volna itt értelmesen értekezni a cégről ,mint részvényes. De nem látom az esélyét, hogy e topic-ban ez megvalósulhat, túl sok troll keveredett ide. Nyitottam egy újat, akinek van kedve, szívesen látom ott vélemény cserére. Vagy épp csak olvasni akarna valaki, bízom benne, hogy ott talál minőségi információt, hasznos dolgokat.
 Az új topic itt érhető el:
 https://forum.portfolio.hu/topics/ott1-ertelmeseknek/27777
 
OTT1 értelmeseknek 2018. 12. 13. 00:08
#3

Át is hozom az első érdemi hozzászólásom ide is. Picit tényszerűen nézzük a mai hírt. Világosan elmondta az egyikük a találkozón, hogy nem gyors folyamat a NATO minősítés. Valami audit, meg minisztériumi kivizsgálás és utána hosszas még a minősítés. Biztos "gyökér" a minisztérium, meg a NATO, hogy akármilyen semmirekellő céget beminősít, hogy jól lejárassa magát, ugye? Na persze..... Pláne most, hogy kiemelt média figyelem övezi a tervezett beruházások volumene miatt a HM-et. Komoly és értelmes embereknek ez elég világos jel. Ja és ez tipikusan nem az a hír, amit manipulációból lehetne időzíteni, hogy befolyásolják az árat. Ki hisz el ilyet? Nyilván talán maga a Benkő majd felhívja a Májer Bálintot, hogy "Bálintkám! Ma délutánra aztán jó lesz-e a minősítés? Ma akarjátok kirakni? Szólj ám, aztán küldjük!"
Nem, nem így történik. Ez sokkal komolyabb folyamat, mint ahogy egyesek ezt el(sem)képzelik. Azt is biztos, hogy nem feleslegesen kérik ezt a beminősítést és azt is biztos, hogy nem adják meg olyannak, akinek nincs mire. Értsd, nincs terméke, szolgáltatása, ami jó lenne a HM-nek. Üres, nem minőségi, vagy irreleváns kínálattal rendelkező cégekkel nem égetni a HM az erőforrásait a beminősítésre.
OTT1 értelmeseknek 2018. 12. 13. 00:03
#2
Kedves Fórumozók!
Egy OTT1 részvényesként nyitom ezt a topic-ot. Elegem lett abból, hogy a sok troll miatt nem lehet normálisan véleményt cserélni. Ebben a topic-ban szeretném normálisan megvitatni a cég körüli dolgokat.
Amit tolerálni lehet az a rendes stílusú, építő vélemény, kérdés, probléma felvetés. Nem kell, hogy pozitív legyen amit írsz, de legyen korrekt és értelmes. Ne csúsztass, ha ide írsz, ne ugorj rá hülyeségekre, ne trollkodj, ne itt éld ki a napi problémádból származó frusztrációd. Inkább legyen kevesebb, de minőségibb véleménycsere itt.
OTT1 értelmeseknek 2018. 12. 13. 00:01
#1
Kedves Fórumozók! Egy OTT1 részvényesként nyitom ezt a topic-ot. Elegem lett abból, hogy a sok troll miatt nem lehet normálisan véleményt cserélni. Ebben a topic-ban szeretném normálisan megvitatni a cég körüli dolgokat. Amit tolerálni lehet az a rendes stílusú, építő vélemény, kérdés, probléma felvetés. Nem kell, hogy pozitív legyen amit írsz, de legyen korrekt és értelmes. Ne csúsztass, ha ide írsz, ne ugorj rá hülyeségekre, ne trollkodj, ne itt éld ki a napi problémádból származó frusztrációd. Inkább legyen kevesebb, de minőségibb véleménycsere itt.
OTTone 2018. 12. 12. 23:38
Picit tényszerűen nézzük a mai hírt. Világosan elmondta az egyikük a találkozón, hogy nem gyors folyamat a NATO minősítés. Valami audit, meg minisztériumi kivizsgálás és utána hosszas még a minősítés. Biztos "gyökér" a minisztérium, meg a NATO, hogy akármilyen semmirekellő céget beminősít, hogy jól lejárassa magát, ugye? Na persze..... Pláne most, hogy kiemelt média figyelem övezi a tervezett beruházások volumene miatt a HM-et. Komoly és értelmes embereknek ez elég világos jel. Ja és ez tipikusan nem az a hír, amit manipulációból lehetne időzíteni, hogy befolyásolják az árat. Ki hisz el ilyet? Nyilván talán maga a Benkő majd felhívja a Májer Bálintot, hogy "Bálintkám! Ma délutánra aztán jó lesz-e a minősítés? Ma akarjátok kirakni? Szólj ám, aztán küldjük!"
OTTone 2018. 12. 12. 23:28

Azt hiszem eltaláltam a buszos felvetésem. De nézzük, lehet még más bajod is. Pl 2x csípett az erőspista, amiből túltoltad az ebédnél.. :)
OTTone 2018. 12. 12. 23:21
Ne erőlködj már itt "nemisannyiragonosznáciakitimádok" trollika
OTTone 2018. 12. 12. 23:15
trollocska, ma mi nem sikerült? Melókeresés? vagy nem szemeztek vissza a diáklányok a buszon? :)
OTTone 2018. 12. 12. 23:14
Már megint hazudsz! javaslom a wikipédiát, ha már iskolában nem figyeltél: "A háború befejezése után Nürnbergben egyetlen volt a bíróság elé állított személyek közül, aki elismerte felelősségét a második világháborúseseményekért, húsz év letöltendő börtönbüntetést kapott, kedvezményben nem részesült"
OTTone 2018. 12. 12. 23:11
Ne foglalkozz vele, szánalmas lebeszélő! Választ magának egy náci nevet, utána fröcskölődik, csúsztat, mocskol olyanokat, aki elé oda sem merne állni. Méghogy ez volt ott a találkozón! Ne persze. Jó eséllyel soha, semmit nem tudott még letenni életében az asztalra és itt kell kiálnie magát (ha már máshol kudarcot vall, ugye?)
OTTone 2018. 12. 12. 23:06
A lelkivilágod mutatja, hogy egy főnáci nevét választottad nick névnek. Kedves Moderátor! Ezt tűröd?

friss hírek További hírek