KRMK

Regisztráció: 2022-08-04 18:11:17

Hozzászólások száma: 5

Utolsó hozzászólás: 2022-08-13 00:38


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! ma, 00:38
Egyetértek veled. Én is most kezdtem. Még 8700-on sikerült vennem. Hosszú távon gondolkozok. Örülök, hogy vannak pozitív emberek, mint te a csoportban és vannak hozzáértők is, akiktől lehet tanulni. Bár van sok fröcsögő, politizáló ember is, akiket próbálok kizárni. Bár ha én lennél a csoport moderátora, nem hagynám, hogy érvek nélküli vitába vigyék a fórumot. (Mondom én aki polotikailag független és csak jó és rossz döntéseket lát mindkét oldalon, megfelelő alázattal, hiszen nem vagyok szakértő.) És van sok hasraütés szerűen, az érdekeit alátámasztó jövendőmondó is, akiket szintén próbálok szűrni, ami kicsit nehéz még kezdő hozzánemérrőként. 
OTP részvényesek ide! szerda, 09:27
Én a növekedésért szurkolok. Hosszútávon gondolkozok. Csak mostanában sok elemzést olvastam arról, hogy senki sem tudja még, hogy itt van-e a valódi mélypont. Kicsit aggódom, de reméljük a legjobbakat! :)
OTP részvényesek ide! szerda, 09:22
Szerintem nagyobb esély van arra, hogy  az USA inflációs adatai és az OTP féléves jelentés negatív lesz, mint pozitív. És ebben az esetben jobban el tudok képzelni egy extrém árfolyam zuhanást, mint pozitív estben egy extrém növekedést. Pozitív esteben visszamegy max. a tegnap nyitóig. Negatív estben viszont ki tudja, hogy meddig zuhan majd le. 
KBC Equitas 2022. 08. 05. 12:25
Megoldódott, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Véletlenül az ügyintéző rossz csomagot állított be a számlanyitásnál. 
KBC Equitas 2022. 08. 04. 18:14
Sziasztok!
A héten nyitottam KBC Equitas számlát, de a webbrókerben nem tudok díjcsomagot választani. Azt írja, hogy a díjcsomagom üzletkötői. Miért nem vállaszthatok díjcsomagot? 
Köszönöm!

friss hírek További hírek