Ford Fairlane

Regisztráció: 2018-06-27 19:16:49

Hozzászólások száma: 456

Utolsó hozzászólás: 2020-12-05 21:56


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-10-24 08:09-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #29052 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
troll

utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. 2020. 12. 05. 21:56

A másik meg. Megy az agitprop, hogy vegyél magyar terméket.
Én meg azt tenném ehhez hozzá, hogy vennék én magyar terméket.
Van echte magyar mobil gyártó?
Van echte magyar autógyártó?
Van magyar okosóra gyártó?
Van magyar légkondi gyártó?
Van magyar mosógép?
Hűtő?
Ne csak élelmiszerben gondolkodjunk már.
Meg különben is ami magyar és tudom, hogy jó azt megveszem. De ami magyar és tudom, hogy nem jó, na azt nem veszem meg akármit is mond az agitprop.

A fidesz elcseszte az országot. 2020. 12. 05. 21:45
Ha ezt meglépik, na akkor meneküljenek amerre látnak.
Elképzelni nem tudom, hogy azt minőséget és szakértelmet hogyan is tudnák pótolni, mint ami a SPAR-ban, ALDI-ban, LIDL-ben, AUCHAN-ban van.
A cba, coop, a keleti kipcsakföldre való rothadó gyümölcsükkel, az offshore bankszámláikkal, a szürke gazdaságban betöltött szerepükkel.A külföldi üzlethálózatokban a dolgozók fullra vannak bejelentve ez nem mondható a magyar szemetekről.
Nem sokan ülnének be mészaroshoz vagy bármelyik nemzetieskedő offshorozó magyar adócsalóhoz.
Összeállni, összefogni aztán elzavarni a kipcsak keletre ezeket az idiótákat. Menjenek a sztyeppére, ha annyira arról az életmódról álmodoznak.
CoronaVirus 2020. 10. 31. 22:32
Látom te már elkaptad a vírust.
CoronaVirus 2020. 10. 31. 22:22

Nem most kellene sipákolni. 10 éve volt a felcsúti bohócnak, hogy Magyarország gazdaságát és az életszínvonalat nyugati szint közelébe emelje. Elszalasztotta ezt a lehetőséget, mert orbán lopni jobban szeret.
Most már tök mindegy mit fog csinálni, remélem orbánra ráborul az a több tonnányi szar, amit 10 év alatt volt képes a magyar nemzetre hozni.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 22. 12:01
Bizony és ha már itt tartunk, orbán már megint harcol mindegy, hogy ki ellen. Beteg ember, mert mindig háborúban áll és ő maga kezdi a háborút. Mindig talál valakit -most éppen Bident- akibe bele tud rúgni és bele is rúg. Pedig orbán a világpolitikában olyan, mint a lepkefing a légkörben. orbánból folyamatosan jön a gyűlölet, az uszítás. Folyamatosan provokál olyan, mint az agresszív részeg a kocsmában. Reméljük egyszer az emberére talál, aztán lesz neki koki, saller meg  és kipenderítik a kocsmából, mint ahogyan az meg szokott történni az agresszív részegekkel.
EUR/HUF 2020. 10. 15. 16:02

Mi az hogy? Itt az ősz, majd jön a tél. Már várom, hogy mikor mondják azt, hogy nem kell fűteni, meg ne egyenek annyit az emberek.
Egy évtizede vannak hatalmon, de egy jottányit nem haladt előre az ország a nyugat utolérésében. Mindent ellopnak és a legdühítőbb, hogy a magyar nemzet jövőjét is ellopta orbán és a maffiája.
Az ilyen vargamihályok meg matolcsyk fel sem fogják, hogy hova vezet az az út ahova orbán vezeti őket az orruknál fogva. Lógni fognak ők is.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 05. 22:27

Ez az a Mátrai Erőmű amin mészáros lőrinc degeszre kereste magát azzal, hogy az állam túlárazva megvette tőle? Az a Mátrai Erőmű amivel az orbán-mészáros duó több tízmillárdos kárt okozott az országnak, mert ott is lopni volt kedvük?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 05. 22:22

orbánnak meglehetősen sok keleti illiberális autokrata kommunista haverja és példaképe keveredik csalás gyanújába. lukasenka után a legújabb a kirgiz szittya, kipcsak dzsejenbekov. Akinek 15,5 milliárd forintos magyar támogatást (EU-s pénzt) adományoztunk. Keleti nyitás mi? B+ orbán a jó k.rva anyádat.
https://hvg.hu/vilag/20201005_tuntetes_kirgizisztan_valasztas_csalas_ellenzek_vizagyu
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2020. 10. 02. 22:12

Én összegezve nézem a dolgokat. Azt értem, de mi magyarok jelenleg nem vagyunk tényezők a nemzetközi futballban. Nyilván az olaszok is lemaradtak a 2018-as VB-ről, mint ahogy az angolok is lemaradtak valamikor vagy EB-ről vagy VB-ről. Ez viszont nem ugyanaz, mint, hogy mi 34 éve nem voltunk VB-n. Ez összefügg azzal, hogy klubcsapat szinten mennyi olasz képviseli a hazáját az erupai kupákban. BL, EL. Számold össze a Juventuson felül, hogy az Interben, Atalantában, Lazioban, Romaban, AC Milanban mennyi olasz van. Értem én, hogy 20-25 éve a légiósok határozzák meg a klubfutball színvonalát, de koránt sem mindegy, hogy egy adott ország mennyi csapata van bent a csoportkörökben és összességében mennyi saját nemzetiségű játékos van ezekben a csapatokban.  
Az Inter meg az ősidőkben pont azért vált ki az AC Milanból, mert több nemzetiségű csapatot akart létrehozni. Benne van a nevében: Internazionale Milan.A légiósokra kitérve régen maximum 3 lehetett egyszerre a pályán. Aztán jött a Bosman szabály és a 3 légiósból bármennyi lehetett a csapatban a pályán. Hogy visszatérjek a kommentedre,  a légiósok számától függetlenül az olasz foci még mindig ezerszer jobb, mint a magyar. Hiába ugyanannyi a kezdőcsapat hazai játékosa és légósa, mint a Fradinál.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2020. 10. 02. 21:53
Az meg külön érdekesség, hogy hosszú évek óta a kedvenc olasz csapatom a Juventus, a kedvenc spanyol csapatom meg a Barcelona. Az meg már csak hab a tortán, hogy az előbbiben Cristiano Ronaldo, az utóbbiban meg Lionel Messi játszik jelenleg. Szóval az ötös lottó esélyesebb, minthogy a Fradi pontot szerezzen. Mondjuk a Real ellen azért sikerült 25 éve egy döntetlen itthon. Majd meglátjuk. :D
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2020. 10. 02. 21:38

BL csoportkörbe jutott a Fradi 25 év után. Szóval 25 éve voltam 16 éves és Fradi szurkoló. Kölyökként még láttam a válogatottat az 1986-os mexikói VB-n. Nagyon szerettem a focit, szeretem még most is. Persze ha nem az isten háta mögötti helyen születtem és nevelkedtem volna, lehet magam is focista lettem volna. De az, hogy 1995-ben mennyire szurkoltam a Fradinak és már akkor szembe jött a valóság Ajax 5-1, 4-0, Real 6-1. A francokat, már 1986-ban a szovjetek ellen jött a valóság 6-0 formájában. Szóval szép amit most véghez vitt a Fradi, de nem szabad elfelejteni, hogy a BL csoportkörbe kerüléshez maximum 3 magyar futballistára volt szükség. A többi légiós. Hogy mire képes Rebrov és a légiós had az rövidesen ki fog derülni. Azért a 95-ös Fradiban kevesebb légiós volt, de ők minőségileg úgymond jobbak voltak a  magyaroknál. Kuznyecov, Kuntics, Kopunovics.Azért több magyar volt abban, mint ami most van. Jó. Hajrá Fradi! De én ettől a realitás talaján maradok és tudom azt, hogy mi a papírforma azaz a 4-ik hely. Cáfolja meg a légiós had, ha én tévednék.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 02. 13:15

Figyelj már bumm a fejbe. Nem nekünk nem a komment írás a fő foglalkozásunk. Viszont a fidesz biztos fizet az olyanoknak, mint te aki véded a védhetetlent. Elmondanád, hogy közpénzből miért kell kitömni a haverokat a vejt, meg a sok fideszes hazaárulót? Csak nem büdös nekik a munka? A tiborcz mit is csinált eddig életében? Lopott, csalt, hazudott!
Szerinted hova kéne adózni? A feneketlen kútba? Ezeknek a tolvajoknak soha semmi sem elég, mindent ellop a fidesz maffia, mindenre ráteszi a mocskos kezét az orbán és a sleppje. Apropó orbán mit is csinált az elmúlt 30 éveben? Munkát azt nem nagyon, de s.egget a szájából azt nagyon nagyot.
Tehát világbajnok ÁFA, európa bajnok infláció van jelenleg hazánkban. Meg annyi adó amennyi a világon nincs sehol.
Én örömmel adóznék már az orbán emlékére.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 30. 16:04

Eközben a varga judit az EB jogállamiság jelentésére sorossal reagált.
Nincs ennek a némbernek férje, hogy jól megba...a?
Vagy az is sarokba van állítva?
Lassan jucuska kísérheti orbánt Grazba, mert nem érzem azt, hogy sokkal  normálisabb lenne.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 30. 16:00
Krumplival kellene ezeket megdobálni. orbánra egy egész billenccsel ráborítani.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 29. 21:06

Csodálatos. Fenomenális. Katonát vezényelnek kórházba, színházba.
Eljátssza majd a Svejket?
Laktanyába nem férne el a bokorugrója?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 29. 20:58

Tegnap írtam, hogyan alázkodnak meg a fideszben orbán utasítására. Tette ezt varga judit, miszerint szeptember 28-án felszólította  Věra Jourovát, hogy mondjon le. Mit ad isten szeptember 29-én orbán levelet küld Ursula Von Der Leyennek, hogy váltsák le Věra Jourovát.
Az, hogy a fideszben a képviselők, tisztségviselők, mint a pincsi kutyák egyből teljesítik a szeretett vezető párttitkár elvtárs kérését az nem meglepő. Az viszont már annál inkább meglepő, hogy orbán szerint a lekvárnak kellene eltenni a nagymamát. Úgy tűnik most sem sikerült a lekvárnak diadalt aratnia.
Nem is értem, hogy vetemedik orbán arra, hogy az EU biztos leváltására tegyen javaslatot.
Óhatatlanul felvetődött bennem a kérdés, hogy ki a fa.szom az az orbán viktor?
Óriási öngólt rúgott ez a felcsúti háborúskodó beteg elme.
Lassan nem az a kérdés, hogy kivel áll hadban orbán, hanem az, hogy kivel nem háborúzik?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 28. 16:52

Engem sem sértett meg Věra Jourová.
Az van, hogy amikor kritika éri orbán diktatórikus rendszerét, akkor ezek egyből mondjon le az atyaúristen is.
Hisztiznek ahelyett, hogy valódi kormányzással töltenék meg a magyar vezetést. Hisztiznek azon, hogy kritizálják az önkényuralmi rendszert. Ráadásul ez a varga judit kommunista család sarja. varga judit is keményvonalas kommunistává vált. Azt nem tudom, hogy alázkodhat meg ennyi ember a kormányban, fideszben, hogy a gőgös felcsúti orbányáknak megfeleljen.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 26. 19:30

Máskülönben meg a korrupciót minden oldalon elítélem. Az basszus, hogy ezzel támadsz vissza az nem menti fel a fideszt mint bűnszervezetet.
Milyen értékrendet képviselsz?
A fidesz az úgy működik, hogy az ő kommunistái jó kommunisták, az ő tolvajai jó tolvajok, az ő korrupt képviselői, polgármesterei, tisztségviselői jó képviselők, jó polgármesterek, jó tisztségviselők. A fidesz pedolfiljai jó pedofilok és így tovább.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 26. 19:20

Hát most nem sorolom fel az elmúlt 10 év korrupciós ügyeit az állítólagos konzervatív-keresztény értékrendű fidesznek. Csak egyet említek. kaleta pedofil ügye. Ahogy ez a keresztény konzervatív kormány kimenekítette Dél-Amerikából. Ott rohadt volna meg a börtönbe, ha nem csempészi ki ez a nagy keresztény kormány. Milyen erkölcs, milyen keresztény konzervatív értékrend ez?
Hallottunk már sokat a Dél-Amerikai börtön viszonyokról, azt érdemelte volna a kaleta.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 09. 26. 10:59

Ja neki a nemzet meg a család a fontos. Meg a kib...tt konzultációja. Ha annyira fontos lenne neki a nemzet akkor nem lopnák szét az országot a fideszes kiskirályok. Egy keresztény konzervatív vezetésű országban egy borkait bevédtek és a kisebbik bűne az orgiaparti volt a yachton. Ott is közpénzből fizették a k.rvákat. A nagyobbik bűne az ingatlanspekuláció Győrben. Ha annyira keresztények meg annyira konzervatívak, hogy lehet, hogy a borkai meg a rákosfalvi meg a többi még nincs a sitten a nemzet értékeinek az ellopása miatt?
Lehetne sorolni a többi fideszes tolvajt is.
Ha annyira fontos lenne a család, akkor nem vitték volna az égbe az ingatlanok árait.
orbán konzultációját meg vagy egye meg, vagy dugja fel a s.ggébe. Az nem konzultáció, hogy ő kitalálja mit kell kérdezni. A nemzet tagjainak, a családoknak lennének kérdései, azokra kellene válaszolnia orbánnak.
Ja meg, hogy robotokkal töltik ki a konzultációkat az meg már olyan lukasenko féle megoldás, olyan igazi illiberális kommunista megoldás.

friss hírek További hírek