"Zsiday felett elszállt az idő,egy Gyuripapa véleményére sokkal jobban adok"
"Zsiday felett elszállt az idő,egy Gyuripapa véleményére sokkal jobban adok" /Egy hozzászólás
Ezt a mondatot kőbe kellene vésni, mindent elmond a tőzsdét frissen elözönlött, és a kispapír-rallikon önbizalmat szerzett spekikről.
a kitiltás az itt elég érdekes, pomperj ma lehazugozott valakit reggel, semmi nem történt én a múltkor a Szarapovát küldtem vissza a telkó topikba amikor az opusba trolkodott, kaptam érte 3 napot , kettősmérce , de le..........rom :DDD
Ezzel az erővel nekiállhatnál Platónt is elemezni a kocsmában :)))))))
Zsiday nyilván IQ 10 fölöttieknek szánta a mondandóját, akik legalább addig eljutottak, hogy a gazdaság (és a tőzsde) ciklikusan működik. IQ 10 alatt tökmindegy, ők majd jönnek a zuhé után óbégatni, hogy rohadt tőzsde, rohadt mutyi, meg miért nem szólt nekik senki. Ezekkel van tele minden topik esés után.
Most őszintén, aki annyit fog fel Zsiday mondandójából, hogy "hülyeség, mert Zs balos", annak az agyi kapacitásától mit vársz? :DDDD Az ilyenre rá kell hagyni, és együtt imádkozni vele, hogy őt majd egy jobbos esés vigye el :))))))
Van egy olyan topik, hogy "topikozó utolsó hozzászólásai" Inkább oda illett volna ez a mondat, nem topikcímnek, ott is megmaradt volna. Ha valaki be tudja linkelni Gyuripapa elemzését a globális piacról, akkor tegye meg legyen szíves.
Aki rábízta, az jól járt, nézz utána mit tett le az asztalra ( 1500-ról 5700 -ra ment a Plotinus öt év alatt). És az a sztori nem politikai szarkeverés, és eu pénzek legalizálása volt, mint a Mészáros ügy, hanem kőkemény befektetői meló. Tudom egyszerűbb szidni valakit, mint megismerni, de néha megéri a fáradtságot.
Nem tudom és nem is foglalkozom, sem az Esttel, sem a Hold alappal. A Concordéhoz sajnos már volt szerencsém 10 éve és egy barátomnak 4 éve, jól lehúztak mindkettőnket a piac legszemetebb cége .
"Zsiday felett elszállt az idő,egy Gyuripapa véleményére sokkal jobban adok"
Ezt a mondatot kőbe kellene vésni, mindent elmond a tőzsdét frissen elözönlött, és a kispapír-rallikon önbizalmat szerzett spekikről.