Aki, ami neked számít, az nekem úgy tűnik nem.
Más az értékrendünk, és az emberekhez való hozzáállásunk.
Ami neked kerek, az nekem valami teljesen más forma.
Mint a frontin, az sem kerek, csak neked.(Ha már lett volna a szádban ahelyett a másik f betűs helyett akkor tudnád)
Szabadkozni pedig nem állt szándékomban, nincs miért, csak nem akartalak megsérteni, próbáltam finoman fogalmazni.
Ennyi.
De azért barátok vagyunk, ugye?
Legalább mi INFORMATIKUSOK tartsunk össze. :-)))
Zene:link
pontosítok, értelemszerűen előbb Júdást, majd Jézust énekli a számon belül, mivel csak ketten vannak a 3 szerepre, és a nő mégsem énekelhette Jézust... :))
Tényleg nem kötekedésből mondom amit mondok, de az amit írsz nem ide tartozik.
És ha már leírod, legalább kerek értelmes mondatokban tedd, mert ez egy nulla, értelmezhetetlen valami.
Szerintem a zene legyen a lényeg, a többi meg.....
Rossz a stílus, mindegy ki dobta be, és ki vette fel a kesztyűt.
Törölt felhasználó2008. 05. 15. 22:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
megbékéltem, de mit számít az? most gyorsan berakott vmit a synibe FALAZÁSUL, hülyeeeeeee. ez nem működik.... én dolgoztam is, velük is........10 éve is, bár 20 évesen voltam ilyen paraszt -:)
jól van herceg, de azért ha vki csak azért jön ide, addig semmi, semmi zene, semmi konstruktivitás, és hozza hülye barátnőit is - az beteg -:))))))))))
kata, milyen zenét rakott be valaha...................?????, hogy még malek andrea is szerinte, hogy viselkedjen.... hát ez zene.... neki...
utálom a károgó picsákat, meg synergonban miiiit csinál csak.... nevetséges nő
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))