Mondd csak, miért feszélyez ennyire az állítólagos udvarlásom és a személyem ?
Sosem kezdek olyan dologba amiben esélytelennek tartom magam, korábban túl sokat kockáztattam volna ezzel. Ezért is nem értem a légypapír-effektust amivel kötni akarsz magadhoz ...
az erőlködik, akinek nem osztottak lapot, és az Te vagy, emlékezz vissza, amikor udvarolgattál nekem esálytelenül. És ki vagy Te, hogy meghatározod, hogy kinke osztottak lapot........ Nem Te vagy, pici, nyugodj meg ez a felelősság nem rád hárul.... és ne hozzám beszélj......
Kedves Kinguci !
Mire alapozod, hogy híú vagyok ?
Egyébként sem osztottak itt neked lapot.
Hogy ki és mit utasított vissza az megint más kérdés - amiben nekem nem volt lapom. Az pedig, hogy mit tudok elviselni, és mit nem, végképp nem tartozik rád. Nem foglak cáfolgatni de - mivel jó ideje gyötörsz ezzel - most kereken leírom : továbbra is csak nevetek az erölködéseden ...
gabika és te mi vagy: egy 0 nick ő egy másik nem 0, de nick, így miben különböztök? Abban, hogy Te alulról konvergálsz a nullához, ő meg nem..... -:) és hogy ő kevésbé bunkó és hiú????? Nem bírod elviselni, hogy visszautasítottalak, mi.... szar ügy...
Némmá !
Emmeg beszót ...
:)))
Mit tudsz kezdeni egy nickkel te ismeretlen másik nick ?
Csak az fejeddel tudnál annyit kezdeni mint az ujjaiddal !
Ugyanmár, kár a szót vesztegetni, a billentyűt koptatni ...
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))