jaj, kinga :o))) te nem tudod megkülönböztetni ezekszerint a valóságot a virtualitástól :o) szerinted amit itt leírnak az emberek, azt mind komolyan is gondolják ?
na, de nem tartalak fel.
akkor emlékeztesselek? hogy ilyen buxi, meg hagyd meg nekem, meg főzök neked xy, megha becsöngetne hozzám a Bokorovics, meg a kenyeresnél se előzz be kinga, meg ezer a példa
de mennem kell, és időm sincs rá...
Drága, nekem viszont remek a memóriám.... csak most mennem kell, de ne sértegess. és akkor szent a béke....
én is foglalt vagyok, csak példaként hoztalak fel, ahogy sly-t, egy példa vagy, nem több, nem érdekelsz, nem is ismerlek... csak azt nem értem miért nem nektek adnak ilyen lehetőségeket
kinga, ha ennyire nem érdekellek, vajon miért hozod fel mindig "személyemet" ? :o)
mindenesetre túl sokat gondolsz rólam :o))) tegnap még csak 6-al flörtöltem egyszerre, most meg már 66-al :o))) mi lesz holnap ? 666 ? :o)
drágam ennél "kicsit" magasabb az óradíjam, ahogy az IBM-nél stb.-nél.....
....tbbi lány, akiki 6-tal egyszerre "csak szeretnének", meg sly a buxival a fedélzeten , őket ajnlgasd.... hátha vagy tán ilyen szelektív a memóriád okostojás
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))