" nincs kedvem veled beszélni, arról nem beszélve, hogy milyen alapon vizsgáztatsz ";
akkor miért kezdtél kötözködni?, a válaszodból kiderült volna, hogy nem is mondtál igazat !, de a magam részéről véglegesen lezártam veled ezt a parttalan beszélgetést, tehát
drága, akkor ne fuss, ne lihegj...
nekem nincs szükségem a moderátorra, hogy mint az óvodások menjek árulkodni, ahogy a "nagy" tőzsdések tették, én sosem éltem ezzel (én kemény fiúk között nőttem fel), pedig hányszor okot adtak rá, de lepereg... és nincs kedvem veled beszélni, arról nem beszélve, hogy milyen alapon vizsgáztatsz, én is kérdezhetek? Nincs feléd bizonyítási kényszerem, beszéld meg lehetőleg privát azokkal, akik olyan okosak, mint te... én nem vágyom erre az "elismerésre".... saru vagy ha más a neved
Quando sono sola
sogno all'orizzonte
e mancan le parole
si lo so che non c'e luce
in una stanza
quando manca il sole
se non ci sei tu con me, con me.
Sulle finestre
mostra a tutti il mio cuore
che hai acceso
chiudi dentro me
la luce che
hai incontrato per strada
Time to say goodbye
paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te
adesso si li vivro.
Con te partiro
su navi per mari
che io lo so
no no non esistono piu
It's time to say goodbye.
Quando sei lontana
sogno all'orizzonte
e mancan le parole
e io si lo so
che sei con me con me
tu, mia luna, tu sei qui con me
mio sole, tu sei qui con me
con me con me con me
Time to say goodbye
paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te
adesso si li vivro.
Con te partiro
su navi per mari
che io lo so
no no non esistono piu
con te io li rivivro.
Con te partiro
su navi per mari
che io lo so
no no non esistono piu
con te io li rivivro.
Con te partiro
Io con te.
akkor kár volt megszólítanod!, zavart, hogy a rossz idő miatt ma először zenéltem a zenetopikban?, ha minden számot ismertél, akkor kérdezem, hogy honnan imered pl. a Hany-Panky című számot ?
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))