nekem is ezek a problémáim, hogy nincs fenn egy szám, amit keresek és így nem tudom hallgatni, egyben közkinccsé tenni, másrészt gyakori eset az is, hogy ha megtalálok valamit az élvezhetelen, vagy feldolgozás, vagy mindkettő... !;
jól van, kedves Saru, ne keresd már a kákán is a csomót -:) Csak azért küldtem, hogy örülj meg egy kicsit bosszantásból is... :-))) Amúgy sosem hallgattam rádió Luxemburgot, bevallom, csak hallottam róla, (de a számok legtöbbjét ismerem....) Így nem is tudhatom, hogy milyen stílust képviselt. Amúgy be is linkelhetted volna, amikról írtál, hogy tovább szemtelenkedjek.... Én meg sehol nem találom a neotontól a 220 felett átértékelet a valóságot .... számát, csak angolul, pedig azért az angol annyira nem megy hmmmm nekik, viszont magyarul csúúúúúcs.
Szép napont Neked, béke pussz :-)))
Azt hittem, hogy interurbán fogsz esetlegesen megkeresni… !
Ami a küldött számot illeti: a címe igaz, hogy „Luxemburg Rádió”,
csakhogy mégsincs semmi köze a Radio Luxemburghoz, mert a zeneszám nem az ún. luxemburgi stílust tükrözi, így az nálam nem kerülne adásba.
Ám , ha mégis a kedvembe akarsz járni, linkeld be a következő számokat:
Hungária: „Eredeti rubin” ( a lány );
Zalatnay : Egy szót se szólj,
Sárga hegedű,
Hidd el, ha mondom,
Nekem jó így, ahogy van
Neoton: Nyári zápor
Cliff Richard: Please don’t tease;
Rolling Stones:
I wanna be your man, / a műfaj legjobb gyors száma? /
Carol; - „ -
Time is on my side, / a műfaj legjobb lassú száma? /
Heart of stone; - „ -
It’s all ower now, / legjobb gyors? /
Poison ivy,
Pain in my heart; / legjobb lassú? /,
Star star star
nagyon köszönöm neked a jó kis összeállítást, drága Spade, főként, hogy Mozart-tal kezdted, azóta is visszatérek ide, megjegyeztem a dátumot, amikor küldted :-)))
esszem a lelked én is JP, ha ilyen könnyű, akkor szólok melyik komolya zenei műveket programozd le nekem, csak ennyire... igaz, azt nem állítottam, hogy ez pótolja az élő egy csodálatos akkusztikájú koncenttermi előadás élményét... de más is a funckója, és én szeretem, ha nem elég sznob, akkor is, pussz
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))