Legyen szerencsénk ! Bár a cég kiváló és valszeg remek hírek elé nézünk, mégis a globális hangulat sajnos már nem 2018-19... szóval a kockázat elég nagynak néz ki... de majd meglátjuk !
Én még tartom mindkét csomagomat, de ha 150 fölé megyünk, lehet, hogy megremeg a kezem. :) Valahogy ki kellene húzni 27-ig, és akkor mindenki fellélegezhetne és irány 200. :D
nézegetek napi 4 órában, összesen évente 200-300 "papírt", de én nem vettem észre ilyet, csak annnyit, ha pl 5%-nyi short egy hónap alatt leépül, akkor az okoz nagyobb árfolyam mozgást. De ezt sem hívnám befolyásolásnak. Nem kerültél te inkább a német vizsgálatok befolyásoló hatása alá?
Sztem nézz meg 1-2 nagyobb papír mozgását, a benne lévő shortokkal és meglátod, az említett shortok bőven elégségesek a befolyásolásra... sehol sem kell sokkal több shortolás...
WC-t klasszul nyomják 200MA felett, de a rés az elég komoly... viszont ha lokális csúcsig felhúznák azzal short pozikat lehet buktatni, elsődlegesen a Slate-t majd a Marshallt...
sok céget figyelek short szempontból is, ami 5% alatt van, az teljesen érdektelen. Bed Bath-on 57% a short, beyond meat-en 28%, de még commerzbankon is 4% felett van, pedig az szét van ütve rendesen, nem hype-olt, mint wirecard.
Wirecard