A Bafin gyakorlatilag egy épület, ahova bejárnak különféle emberek és valahogy eltöltik az időt irdatlan magas fizetésért, élen Felix-szel, aki azon izzad, hogy mikor fogják istentelenül szétrúgni a seggét a botrány miatt... :D
hogy mit csinálhatnak ? az a háború utáni Németország legnagyobb pénzügyi botránya utáni legnagyobb gazdasági csodája lenne... részemről még az is csoda, hogy egyáltalán még mindig szerepel bármilyen tőzsdei ligában... részemről persze már véget ért a buli ! :D
Igen, erre gondolok, de közben meg az Erste árjegyző csak 0,828 körül mutatta az eladói oldalt. De mindegy, végül 39% nyerőben jöttem ki, amikor 0,3 körül járt, reménykedni sem nagyon mertem. További jó trédelést a mindenkinek, remélem plusszosan jöttök ki mindannyian!
Baromi érdekes dolog történt. Betettem eladásra 0,838-on 3500 darabot, és egy perc múlva 0,95-ön megvették. Azt hittem valami rosszul működött, de tényleg ott van az Euro a számlámon. Szerintetek mi történt?
Shortseller from Coatue Management, L.L.C. are backing out from their involvement in the shares of the provider of solutions for electronic payment transactions Wirecard AG (ISIN: DE0007472060, WKN: 747206, ticker symbol: WDI, Nasdaq OTC symbol: WRCDF). The finance professionals at New York hedge fund company Coatue Management, L.L.C. reduced their net short position from 1.19% to 0.90% of Wirecard shares on January 4th, 2021. Current net short positions of the short sellers of the hedge funds in the shares of Wirecard AG: 1.91% Greenvale Capital LLP (15.09.2020) 1.25% Coltrane Asset Management, L.P. (29.06.2020) 1.21% Slate Path Capital LP (06/26/2020) 1.00% Samlyn Capital, LLC (07/07/2020) 0.90% Coatue Management, L.L.C. (04/01/2021) 0.50% XAIA Investment GmbH (October 16, 2020) Total net short positions of the short sellers of the hedge funds in the shares of Wirecard AG: at least 6.77%. Quotas below 0.50% are not taken into account in our reporting as they do not have to be published.
Wirecard Fanatics