Jó felvetés, ki a tulaj? ki a Tulaj engem is ez érdekkel, és ezt úgy szeretném megtudni hogy benne vagyok, azt tudtad hogy Ráhel a diplomamunkáját az estmédiáról írta?
Csak most értem haza:)) de azért én vettem ma csak én 100ért:))nem
kell félni! alaposan rázzák a fát, én már megedződtem, azt csinálnak
amit akarnak ők mozgatják, és közben aki adja attól elveszik,én
most már látni akarom hogy ki a tulaj, és úgy akarom látni hogy közben
van részvényem, azt ami a konzumban volt nem akarom a partvonalról
nézni:))itt lehet még nagyobb a sztori.
Most sztandard és a tulaj neve előtt én már vevő vagyok:))) az útólsó kirázás megy! aztán ha megvolt akkor fellövik 200fölé! láttam már ilyet párszor! nagyon kemények, csak azok maradhatnak 500ig akik nem félnek.
És a mai napig azt gondolom hogy a ner vette meg az estmédiát, ellenkező esetben már rég tudnánk hogy ki a tulaj, és nem akárki lehet mert a sajtó se meri szellőztetni pedig biztosan tudják ki a vevő, szóval igazi nagy ember lehet, hajrá Fidesz.
Most nem szabad eladni kedves bátyám:)) a cél előtt vagyunk! látod a kezem? ilyen kicsi hiányzik hogy megtudjuk a tulaj nevét + jön a sztandard, itt eladni marhaság, akár mennyire ijesztenek most nem szabad adni! sőt venni, ma megint vettem, és most is veszek még párat.
100ért kaptam pár db köszönöm a rv még most is beállok venni, de 500 alatt ne számítsatok ezekre a részvényekre mert nem adom vissza! de ha az én jelöltem lesz a tulaj akkor 500ért sem kapjátok vissza.
Az csak kamu volt! viszont a reggeli eladó lámának még volt pár darab azt adta a végén, remélem most már megszabadultunk az eladóktól, és mehetünk fel, ő meg majd nézze végig ahogy 200-300-400-500ra megy.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.