Persze mert azt gondolták én vagyok pedig nekem csak ez az 1 név van már
több mint 10 éve,egyébként ez az ember fordítva ült a lovon:))vagyis ha
ő esést vizionál akkor emelkedés lesz:))
Köszönöm , keveset írok, de figyelem az eseményeket- a sok kalabalálást is elolvasom, mert van aki nem érti és úgy okos, van aki érti és csak keveri a sz..t---okoskodik, és a várható események bekövetkezésének valószínűségét pontosan lehetetlen meg mondani ....türelem...
Kedves Bátyám értesítem hogy voltak a szerelők!az ágyút megcsinálták újra működik! ezért értesítem hogy kilövésre készüljön!kilövés jön.
Törölt felhasználó2018. 05. 29. 08:55
78 fillér ))
Törölt felhasználó2018. 05. 29. 08:53
ö ex ezt már leirtam egyszer lebukott nálam ex és trump véletlenül
ugyanazta mondatot irta vajon miért hát azért mert egy és
ugyanazok,hoppá,bizonyitsa be az ellenkezöjét nem fogja tehát én
elkönyveltem már
és ha azt kell triplázásra,hol fog maga triplázni más részvényben ,talán konzum 9000ft lesz vagy opus 2000ft egy lofast,meg a többinél sem,söt itt még sokszorozás is lehet,máshol semmi sztori nincs
naugye ,amugy azt de tudjuk mi a fenére ment 75-146ft,hiszen nem volt semmi,kik vették érthetetlen volt nekem az,most is lehet valami hasonlo standardig,bár standard elött ,kevéssel ,biztosan lesz egy upp mint setben,leirom miért azért mert standardban tömni akarnak a spekák,miért azért mert könnyebb eladni,de ahhoz fel kell huzni minnél feljebb,és tömik amig lehet,nagy esés lesz ezért,de viszont akkor ,beállnak akik addig eladták a nagy esésben és visszaveszik joval lejebb,maga is tudja mindig ez történik most is ez lesz,aztán pattan,és utána oldalazás lesz akár karácsonyig is,kivéve ha lesz tulaj
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.