Nem vagyok látnok honnan tudjam, de minden jel arra mutat hogy mivel nem volt hír és a papír visszafordult így gyakorlatilag vissza kell menjen kb 60ftra. holnap pánik eladások lesznek.
Haragszom rád? Haragszik a fene.... 40-től ülök a papírban és kicsit sem zavar a parád, csak az, amit leírtam. Ha nem tetszik egy papír, dobod aztán balra el. Befejeztem veled, számomra nem létezel....
Inkább arról beszélj miből és mikor lesz kifizetve a bétnek a 15millió ft mert ha nem fizetnek akkor marad a helyén! és az nagy baj lenne, vagy beszélj arról hogy a 33millió adó tartozást mikor fizetik ki? vagy arról ha idén nem találnak befektetőt akkor jövőre fizetésképtelenné válik, mért a személyeskedést tartod fontosnak mikor ilyen problémák vannak? ember gondolkodj.
Nagyon buta lehetsz! ide jössz személyeskedel csúnyán beszélsz, a papiról nem írsz semmit viszont sérelmezed az hogy a nyilvánvaló adósság leírásra kerül, mit szeretnél hazudozunk, hogy milyen jó miközben sok a probléma ezzel a céggel, ne "ámicsd" magad, beragadtál és nagyon haragszol most épen rám, marinénik voltak lesznek a tőzsdén ez nem tőlem függ sajnállak, és egyben kérlek fejezd be a személyeskedést.
Nyilván ellenállásra gondoltam és a skrizofrént is elírtam, de ennek ellenére a mondanivalóm remélem érthető... Kijött belőlem..., pedig megfogadtam, hogy nem írok neki...
egyetértek már én is ,amugy reklám az estnek alias gyözike reklám ,az egész ország eströl beszél lassan ez jo nekünk,mert jönnek a vevök, már csak azért is marslako ellen,
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.