A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Akkor meeg hivjuk ide top picks topicbol hd kollegat, aki ebben a bezuhas-felpatt mufajban a legnagyobb tapasztalatu, es kerjuk meg hogy daytradelje itt nekunk publikusan, hogyan csinalja a "dead-cat-bounce" revovery felpattanast.
9 mrd-om sajnos nincs, de még egy sem. A szakmához meg annyit értek, hogy láttam már autópályán több Waberers kamiont is. Tudom, hogy sárga ponyva kék felirattal és gurul :)
Mi lenne, ha osszadnank a reszvenyek 51%, szoval felenek megszerzesere a penz egyik 25-50% reszet, es a masik felere egy banktol kerunk egy LBO leveraged hitelt, 4 evre? Es ajanlatot teszuk a nagytulajnak a ceg felere? A 17.7m db reszveny fele 8.9m db, szerintem akar bele is vaghatunk. Van itt, aki ert a szakmahoz? Vagy van kapcsolata ?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link