A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Már zárta, ha jó az elméletem. 4k árfolyamnál vette kölcsön, 1.6k-nál zárta. Legalábbis ennél a két árszintnél volt 160k db körüli nagy kötés. Közte adta ami belefért. Az erste csak tipp :)
Kb. ötvenet, de ezekből kevés az, amiben (aránylag) nagyobb pénzem van. Egyre inkább osztalékos cégeket gyűjtök, így inkább USA és (kis részben) Nyugat-Európa a célpontom. Béten csak osztikból bővítek, elegem lett a 4ig-hez hasonló sztorikból. stansmith008@gmail.com
Részemről inkább ötezernél. Nem buktam még ekkorát semmin. Pontosabban ez az egyetlen eddig, amin buktam és ugyan még nem realizáltam a bukót, de félek, végül nem lesz más választásom.
Erste shortolja? Az erdekes, mert lehet meglepi a gyorsjelentes most majd! Muszaj lesz visszazarni gyorsan. De kitol fognak tudni venni?! Ezer darab elado volt osszesen a 10es konyvben 1500-1600kozott. Ebbol baj lesz a shortosoknak!
Én kisbüfiként ezt gondolom: 3-2k árfolyamnál erste dax turbo certi helyettesítő papperként lehetett kereskedni. Kis pénzzel nagyobb mozgásokat meg lehetett fogni benne. Viszont itt 2k alatt, főleg 1.5k körül nagyobb darabszámú pakkokkal megy már a játék. A kovácspistikék ráébredtek h. szar minden, a befektetés nagy részét elbukták,1/3-oltak, a több millióból párszázezer lett. Nem számít semmi, minden szar úgyis, dobják... + 4k és 1.6k -nál egy-rgy nagy darab számú kötés. "Valaki" ersze végigadta bennfentesként kölcsönpapirral az esést, majd zárta, visszadta az eredeti tulajnak. Nagyobb db számú forgalom. Kimerülési? rés és annak visszatöltése? TA fordulat előszele?! Kisebb pakkal egy próbát tán megér...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link