Június 27-én sok banki ügyfelet érhet meglepetés: könnyen elõfordulhat, hogy nem fognak hozzáférni a bankszámlájukhoz, nem tudnak átutalni, kártyával fizetni mindaddig, míg a bankjuk el nem végzi a teljes körű átvilágításukat.
ezt kicsit nem annyira értem, ÉVENTE kell adatokat egyeztetni? . vagy a múltkori pénzmosás elleni adategyeztetés csak az EU szabályait elégítette ki, az oroszok több adatot kérnek?
Én a romák menekült dolgaival nem értettem 1-et.Ők mehettek mint menekült Kanadába ezer szám , nekem és a hozzám hasonlóknak vízum kell, mert mi veszélyesek vagyunk.Lehetne itt mindenkinek háborogni valamin, de minek?
Na nehogy azt hidd, hogy mi azért mert európaiak vagyunk, közelebb állunk emberi kapcsolatok terén mondjuk a németekkel vagy a franciákkal, mint mondjuk egy észak-afrikai arab ország népe?Csak nézd meg azt, hogy azokban az országokban mi a hivatalos nyelv.Nézd meg nálunk!
Ez is mekkora bunkóság az EU részéről! Mi állandóan azonosítsuk magunkat, bezzeg a migránskártyát ellenőrizetlenül használhatják terroristák is! Elmehetenek ezek a jó fenébe!
Vészesen fogy az idõ: magyarok tömegeinek zárolhatják a bankszámláját
Ugrás a cikkhez