Topiknyitó: madaraszgabor.hu 2022. 01. 03. 13:28

Vállalkozások digitalizációja  

Döbbenetes tények:
- A cégek, vállalkozások csupán 10%-a él jelenleg az üzleti folyamatai digitalizációjának előnyeivel. (2021-es adat)
- A fennmaradó 90% vezetése, menedzsmentje is úgy véli, hogy a digtalizáció az elsődeleges trend a cégük piaci szegmensében, de csak 25%-uknak van stratégiája a digitális transformációra és mindössze 15% az, amely valós lépéseket is tesz a célok eléréséhez.
A vállalkozási digitalizációja azért is fontos, mert segíti a termékek és szolgáltatások fejlesztését, az üzleti folyamatok automatizálását, valamint egyszerűsíti az információmegosztást és a kommunikációt a szervezeten kívül és belül.
A digitális transformációval a cég, a vállalkozás maga is átalakul. Üzleti folyamatai és az automatizmusok, továbbá a szervezeten belüli és kívüli információmegosztás és kommunikáció a digitális technológiák alkalmazásához adaptálódnak, hogy a hatékonyságot, az eredményességet, a termelékenységet és az ügyfélélményt javítsák.
A COVID ugyan előmozdította a vállalkozások digitalizációjának fejlődését is - sok más online terület, így az e-kereskedelem mellett -, de a számok tükrében még mindig van hová fejlődni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek